Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Omagiu pentru Jonah Lomu: Un ultim haka în memoria fostului mare sportiv / VIDEO

Publicat:

Omagiu pentru . Fo;tii coechipieri au facut un ultim haka inaintea inmormantarii legendei rugbyului. a murit tragic in urma cu 12 zile la doar 40 de ani. Decesul a survenit in urma unui atac de cord.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce gest a facut Alina Marymar in memoria nepoțelului ei. Micuțul Lucas s-a stins din viața la varsta de 8 ani: "Ți-am luat..." / VIDEO

20:05, 14.05.2024 - Decesul nepoțeulului Alinei Marymar a provocat multa durere in familia acesteia. Micuțul s-a stins din viața la varsta de numai 8 ani, din cauza unor probleme de sanatate. De curand, mama copilului lui Tzanca Uraganu a facut un gest in memoria baiețelului care a murit.

Meci demonstrativ in memoria fostului președinte al Universitații Craiova » Vedetele Științei și politicienii s-au duelat la Caracal

19:31, 12.05.2024 - Azi, la Caracal, a avut loc un meci demonstrativ in memoria lui Ionel Dumitru Nițulescu, cunoscut ca Jane Nițulescu, fost vicepreședinte și președinte al Universitații Craiova. Foști jucatori ai Științei, dar și politicieni locali s-au intalnit azi pe stadionul care-i poarta numele fostului oficial.…

ULTIM OMAGIU O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer

14:06, 07.05.2024 - Dumnezeu sa te așeze intr-un loc special, de unde sa ne veghezi pe noi, cei care te-am iubit și prețuit. The post ULTIM OMAGIU O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer first appeared on Informatia Zilei .

ULTIM OMAGIU Cu profunda compasiune transmit sincere condoleanțe colegului meu, Catalin Lungu

23:06, 02.05.2024 - Cu profunda compasiune transmit sincere condoleanțe colegului meu, Catalin Lungu The post ULTIM OMAGIU Cu profunda compasiune transmit sincere condoleanțe colegului meu, Catalin Lungu first appeared on Informatia Zilei .

UN ULTIM OMAGIU Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace!

22:45, 02.05.2024 - Suntem alaturi de bunul nostru prieten, Catalin la desparțirea de tatal drag, ARON LUNGU The post UN ULTIM OMAGIU Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace! first appeared on Informatia Zilei .

DECESUL UNEI SPORTIV A murit O.J. Simpson, star al fotbalului american

09:35, 12.04.2024 - Fostul star al NFL, O.J. Simpson, care a fost achitat in anii '90 pentru uciderea fostei sale soții și a prietenului ei, intr-un proces care a captivat națiunea și a provocat controverse, a incetat din viața la varsta de 76 de ani ... The post DECESUL UNEI SPORTIV A murit O.J. Simpson, star al fotbalului…

Polițiștii brigazii „Fulger” au adus un omagiu generalului Anton Gamurari: „Memoria lui este una vie și puternica”

18:06, 15.03.2024 - La trei ani de la trecerea in neființa a generalului Anton Gamurari, polițiștii Brigazii de Poliție cu Destinație Speciala ,,Fulger” au participat la campionatul deschis al unitații „Tranta”, organizat in memoria combatantului care a luptat inflacarat pentru dreptate si valorile naționale.

Elevii si colegii Ruxandrei Dumitrescu, ultim omagiu in sala de sport: "A fost mai mult decat un model... A fost ca o mama"

08:15, 05.03.2024 - Ruxandra Dumitrescu, fosta voleibalista internationala, mutipla campioana a Romaniei si Greciei, a murit la doar 46 de ani, in urma unui stop cardio respirator. Vestea a picat ca un traznet pentru elevii si colegii ei, care sunt acum in stare de soc.


Ce parere ai despre aceasta stire?