Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Olguța Vasilescu, reacție tranșantă în urma tragediei de la Grădina Botanică. Primarul Craiovei îl crede pe tânăr un psihopat: ”Cât sânge rece”

Publicat:

Tragedia de la a șocat o țara intreaga, iar Olguța Vasilescu nu a putut sa ramana indiferenta in urma gestului extrem. Primarul orașului Craiova a avut o reacție tranșanta cand și-a exprimat parerea și este convinsa ca tanarul este, de fapt, psihopat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO) Olguța Vasilescu, la depunerea candidaturii pentru un nou mandat de primar: „Raman la Craiova pentru urmatorii patru ani”

16:50, 27.04.2024 - Olguța Vasilescu a declarat astazi, cu ocazia depunerii candidaturii pentru un nou mandat de primar, ca va ramane edil șef al Craiovei pentru urmatorii patru ani, daca va fi votata, in ciuda zvonurilor potrivit carora ar putea pleca la București pentru o funcție in administrația centrala. Olguța Vasilescu…

Kopic, prima reacție dupa FCU Craiova - Dinamo: „Altul era planul”

19:55, 20.04.2024 - FCU Craiova - Dinamo 1-1. Zeljko Kopic, antrenorul „cainilor”, a comentat remiza din Banie. Dinamo a fost egalata in minutul 90 de Blanuța, iar Kopic crede ca echipa lui merita victoria cu FCU Craiova. Ce a declarat Zeljko Kopic, dupa FCU Craiova - Dinamo „Nu ne-am caștigat duelurile din finalul meciului…

Știrile Antena Stars. Oana Roman, reacție tranșanta in cazul accidentului de la 2 Mai. Vedeta a lucrat cu tatal uneia dintre victime, in trecut: „Se incearca sa fie scos basma curata” / VIDEO

17:45, 18.04.2024 - Oana Roman iși dorește sa se faca dreptate in cazul accidentului din 2 Mai. Vedeta il cunoaște pe tatal uneia dintre victime și marturisește ca durerea pierderii unui copil este cumplita, astfel ca inculpatul ar trebui sa plateasca pentru fapta comisa.

Momente sfașietoare la procesul elevului criminal din Craiova. Tatal victimei a lovit cu pumnii duba penitenciarului: „Te omor!”

16:06, 29.02.2024 - Momente sfașietoare la procesul tanarului care a omorat o fata, și a ranit grav un adolescent in Gradina Botanica din Craiova. Elevul care a comis atacul criminal a fost audiat astazi, și a facut marturii devastatoare. Tatal indurerat al fetei in varsta de 14 ani, ucisa cu sange rece, s-a napustit cu…

Criminalul din Craiova, care a ucis-o pe Melisa la Gradina Botanica, declarație șocanta! Magistrații au ramas uimiți: „A spus ca nu suporta...”

12:45, 29.02.2024 - In cadrul procesului criminalului din Craiova, acuzat de uciderea Melisei in Gradina Botanica, s-a produs un moment șocant in sala de judecata. Adolescentul inculpat a facut o declarație care a provocat un val de uimire printre magistrați și oamenii prezenți.

O exclude pe Rapid din lupta pentru titlu: „Tot FCSB și CFR se vor bate”

12:05, 25.02.2024 - Marcel Pușcaș (63 de ani), președintele de la FCU Craiova, nu crede ca Rapidul va reuși sa duca pana la final lupta cu FCSB și CFR Cluj. Marcel Pușcaș le ureaza succes rapidiștilor in lupta pentru campionat, dar crede ca FCSB și CFR au un avantaj. Președintele Craiovei a amintit ca giuleștenii au in…

Olguța Vasilescu: Gabriela Firea este nerabdatoare in legatura cu nominalizarea pentru Primaria Capitalei

11:15, 07.02.2024 - Edilul Craiovei a punctat faptul ca Gabriela Firea a fost anunțata deja pentru candidatura pentru un nou mandat de primar general inca de la ultimul interviu acordat anul trecut de Marcel Ciolacu, dar trebuie sa aiba rabdare pana se face anunțul oficial, potrivit Realitatea Plus. Olguța Vasilescu a…

Ucigașul din Craiova, care a omorat-o cu sange rece pe Melisa, in Gradina Botanica, afla ce pedeapsa va primi. Colegii fetei fac proteste: ”Mana unei fiare”

11:45, 01.02.2024 - Este o zi importanta pentru criminalul din Craiova. Baiatul care a ucis-o cu sange rece pe Melisa afla ce pedeapsa va primi din partea judecatorilor. Tanara a fost injunghiata mortal in Gradina Botanica, in timp ce se afla alaturi de prietenul ei. Colegii fetei fac proteste in fața tribunalului.


Ce parere ai despre aceasta stire?