Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Olandezul care se presupune ca a omorât-o pe fetița din Gura Suții s-a sinucis

Publicat:

, olandezul de 47 de ani care este suspectat ca a rapit-o și ucis-o pe  fetița de 11 ani, Post-ul Olandezul care se presupune ca a omorat-o pe fetița din Gura Suții s-a sinucis apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeia care si-a omorat in bataie fiica de noua ani, trimisa in judecata pentru omor calificat

09:00, 23.04.2024 - Femeia din Galați care si-a omorat in bataie fiica de noua ani a fost trimisa in judecata pentru „producerea directa si neconditionata a decesului”. Matușa și unchiul fetiței au fost, de asemenea, inculpați, fiind considerati complici la infractiunile savarsite de femeie. Totodata, surorile fetiței…

Mama care si-a omorat fetita in bataie, dar si unchiul si matusa victimei, trimisi in judecata

23:05, 22.04.2024 - Femeia din Galati care si-a batut fiica in varsta de 9 ani, minora decedand din cauza loviturilor, dar si unchiul si matusa victimei au fost trimisi in judecata de anchetatori, dosarul care are ca obiect "omorul calificat" aflandu-se pe rolul Tribunalului

Galati: Mama care si-a omorat fetita in bataie, dar si unchiul si matusa victimei – trimisi in judecata

18:56, 22.04.2024 - Femeia din Galati care si-a batut fiica in varsta de 9 ani, minora decedand din cauza loviturilor, dar si unchiul si matusa victimei au fost trimisi in judecata de anchetatori, dosarul care are ca obiect ‘omorul calificat’ aflandu-se pe rolul Tribunalului Galati. Potrivit portalului instantelor de judecata,…

Mama din Galați care și-a omorat in bataie fetița de 9 ani a fost trimisa in judecata

18:45, 22.04.2024 - Femeia din Galati care si-a ucis in bataie fiica in varsta de 9 ani a fost trimisa in judecata de anchetatori pentru omor calificat. De asemenea, matusa fetitei si unchiul ei au fost trimisi in judecata pentru complicitate.

Arest prelungit pentru mama ucigașa. Femeia care și-a omorat in bataie fetița de 9 ani ramane dupa gratii inca 30 de zile

14:25, 29.02.2024 - Mama criminala din Galați, care si-a batut pana la moarte fiica in varsta de 9 ani, ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile. Decizia poate fi contestata, anunța Tribunalul Galati.

Tragedie din gelozie. Un barbat din Iași l-a omorat pe actualul iubit al fostei sale concubine, apoi s-a sinucis

10:50, 28.02.2024 - O tragedie cutremuratoare a avut loc in comuna Heleșteni, județul Iași, in cursul nopții de marți spre miercuri. Un barbat și-a pus capat zilelor, dupa ce l-a omorat, mai intai, pe iubitul fostei sale concubine. Potrivit anchetatorilor, crimele par sa fi fost motivate de gelozie.

Parintii din Prahova, care si-au omorat fetița de 2 ani, au primit 20 de ani de inchisoare. Decizia nu este definitiva

13:55, 07.02.2024 - Parintii din Prahova, care si-au omorat fetița de 2 ani, au primit 20 de ani de inchisoare. Și bunica micuței a fost condamnata la inchisoare. Cu toate acestea, decizia nu este una definitiva.

Parintii care si-au omorat fetita oparind-o intentionat au fost condamnati la inchisoare. Ce pedepse au primit

13:35, 07.02.2024 - Parintii care si-au omorat fetita in varsta de doi ani si 10 luni prin oparire intentionata au fost condamnati, miercuri, de Tribunalul Prahova, la pedepse de 20, respectiv 22 de ani de inchisoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?