Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O carpetă de lână, darul lui Ceauşescu pentru Giulio Andreotti

Publicat:

Calendarul vizitelor externe ale lui din 1973 a inclus in luna mai Italia. Mai fusese in aceasta tara si inainte, dar acum ajungea pentru prima oara in calitate de sef al statului roman.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Interlop cu brațul amputat, abandonat intr-o balta de sange, in Italia. Jaful de la o banca a mers prost VIDEO

12:35, 08.05.2024 - Un cetațean roman de 36 de ani, rezident in orașul Flori din regiunea Emilia-Romagna (Italia), a fost grav ranit, intr-un atac exploziv asupra bancomatului sucursalei Riviera Centri Diamante din localitatea Cattolica.

Roman de 28 de ani, gasit mort pe o banca dintr-un parc din Italia

20:35, 27.04.2024 - Un barbat fara adapost in varsta de 28 de ani a fost gasit mort in dupa-amiaza zilei de sambata, 26 aprilie, in Piazza Monte Santo, Sestri Ponente. S-a intamplat in jurul orei 16.00, potrivit Genova24.Tanarul, un cetațean roman, a fost observat de cațiva cetațeni.

Printre persoanele care au murit in explozia de la hidrocentrala Enel din Italia se afla și un roman

13:51, 10.04.2024 - Autoritatile italiene au confirmat decesul unui cetatean roman in urma exploziei produse la hidrocentrala Enel, soldata cu decesul a trei persoane, ranirea grava a altor cinci, precum si cu disparitia a patru persoane.

TRAGEDIE Șofer roman de TIR, mort in Italia, in timp ce incarca marfa in camion

11:16, 28.03.2024 - Reprezentanții biroului de Medicina a Muncii au fost și ei la locul tragediei și au constatat ca nu e vorba despre un accident de munca. The post TRAGEDIE Șofer roman de TIR, mort in Italia, in timp ce incarca marfa in camion first appeared on Informatia Zilei .

Internaționalul roman Dennis Man, elogiat in Italia. ”E bijuteria Parmei”

23:10, 22.03.2024 - Internaționalul roman Dennis Man a ajuns de la ”o investiție exagerata” la ”bijuteria coroanei” unei echipe, Parma, lider in Serie B, care e tot mai aproape de revenirea in Serie A, relateaza Calcio Mercato.

Interlopul care a taiat un cantareț de manele, intr-un club din Mamaia, identificat in Italia

14:36, 08.03.2024 - Un cunoscut manelist a fost victima unui atac intr-un club de lux din Mamaia, iar principalul suspect, un interlop notoriu din București, a fost gasit de autoritați in afara țarii, asociat cu un alt infractor roman celebru. Incidentul a avut loc in dimineața zilei de 14 mai 2022 la clubul Breeze…

Declarațiile emoționante ale șoferului roman, care a provocat un accident mortal in Italia. Barbatul a plans in fața judecatorilor

10:21, 28.02.2024 - In urma cu cateva zile, un șofer roman a provocat un accident mortal in Italia. Doi adolescenți s-au stins din viața, dupa ce i-a lovit cu un camion. Barbatul este devastat de durere și a facut declarații emoționante, in timp ce plangea, in fața instanței.

Cinci femei, dintre care trei prostituate, ucise intr-o singura zi la Viena

11:00, 26.02.2024 - Cinci femei, dintre care trei prostituate, ucise intr-o singura zi la Viena. Cadavrele injunghiate a trei tinere au fost gasite intr-o casa de toleranta din cartierul sarac Brigittenau vineri seara, in urma unei alerte emise de un martor. O femeie și fiica sa adolescenta au fost gasite moarte in casa…


Ce parere ai despre aceasta stire?