Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Obişnuieşti să consumi alcool? Vezi ce se întâmplă cu neuronii tăi din cauza băuturii

Publicat:

Oamenii de știința britanici de la din Londra au descoperit ca alcoolul activeaza celulele creierului, in cazul șoarecilor, care dicteaza nevoia de a manca, in același mod in care acționeaza foamea.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla daca consumi produse in magazine inainte de a le plati. Riscurile la care sunt supuși clienții

12:45, 17.05.2024 - Riscurile consumului de produse inainte de plataCine deschide o sticla de apa sau orice alt produs inainte de a-l plati, poate fi acuzat de furt . Acest comportament atrage atenția personalului de securitate și poate duce chiar la intervenția poliției. Mulți clienți au relatat pe rețelele de socializare…

Nicoleta Nuca a trecut prin traume din cauza fostei relații. Artista a marturisit ca fostul ei iubit era toxic: „Oamenii aștia...”

18:46, 16.05.2024 - Nicoleta Nuca a trecut prin traume din cauza fostei relații. Artista a marturisit ca fostul ei iubit era toxic. Cantareața a facut declarații neașteptate despre fostul ei partener de viața. Iata ce a dezvaluit vedeta!

Prima jumatate a somnului reseteaza creierul. Ce se intampla in a doua jumatate

16:45, 12.05.2024 - Oamenii au trei nevoi de baza pentru a supraviețui: hrana, oxigen și somn. Odihna este esențiala pentru ca creierul sa se „organizeze”, ceea ce include fie eliminarea informațiilor nou invațate, fie memorarea pe termen lung.

O harta de inalta rezolutie a unei explozii galactice dezvaluie poluarea galaxiilor: „Se intampla ceva foarte interesant acolo”

18:15, 22.04.2024 - Oamenii de stiinta au creat prima harta de inalta rezolutie a unei explozii galactice de dimensiuni gigantice, care ofera informatii despre modul in care spatiul dintre galaxii este poluat cu substante chimice, informeaza DPA, citata de Agerpres.

Bloc evacuat de pompieri din cauza unui incendiu pornit de la o lumanare. Oamenii au ieșit afara in pijamale

10:25, 17.03.2024 - A fost panica duminica dimineața, 17 martie 2024, in cel mai mare cartier din Ramnicu Valcea, in urma izbucnirii unui incendiu intr-un bloc de locuințe. Zeci de locatari au fost scoși din casa in pijamale.

Ce se intampla cu Kate Middleton dupa operație. Informațiile ciudate care au aparut in Marea Britanie

18:00, 09.03.2024 - Kate Middleton se afla in recuperare dupa o operație abdominala efectuata la Londra – sau asta susține Casa Regala britanica. Printre cetațenii englezi au aparut tot felul de speculații ciudate. Unii spun ca prințesa ar fi fost batuta de soț, alții ca are nevoie de pauza dupa o reapariție a amantei…

New York trimite soldați la metrou, din cauza atacurilor violente: „Oamenii se tem ca vor fi urmatoarele victime”

10:40, 07.03.2024 - New Yorkul trimite soldati pentru a intari securitatea la metrou. Guvernatoarea a anuntat ca 750 de membri ai Garzii Nationale vor fi desfasurati in reteaua de transport, care are peste 400 de statii și e folosita zilnic de milioane de localnici și turiști. De asemenea, va fi suplimentat și numarul…

O femeie a fost la un pas sa fie linșata din cauza imprimeului de pe rochie. Ce i-a infuriat pe oamenii care au vazut-o

10:30, 26.02.2024 - O gloata furioasa din Pakistan a acuzat de blasfemie o femeie care purta o rochie imprimata cu caligrafie in limba araba. Ea a fost salvata de polițiștii care a escortat-o in siguranța printre sutele de oameni care s-au adunat in jurul ei. Mai tarziu, femeia și-a cerut scuze, informeaza BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?