Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Lis, mesaje dureroase pe internet, după dramele prin care a trecut: „Vindecarea este o artă”

Publicat:

Viața Oanei Lis bate orice scenariu de film! Blondina a trecut prin numeroase drame de-a lungul timpului, dar a reușit mereu sa țina capul sus și sa mearga mai departe, oricat de greu i-a fost in viața.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi tineri constanțeni și-au terminat cursa cu Bolt direct pe...camp. De la ce a pornit totul?

16:40, 05.04.2024 - upa ce au comandat o cursa și au observat ca șoferul nu respecta traseul GPS stabilit, situația a degenerat rapid. In loc de o discuție constructiva sau o corectare a traseului, șoferul a ales o abordare agresiva, culminand cu decizia nejustificata de a-i abandona pe cei doi in mijlocul unui camp, departe…

China și Honduras, la un an de relații bilaterale. Xi Jinping și Xiomara Castro și-au transmis mesaje

16:16, 26.03.2024 - Președintele Chinei, Xi Jinping, și președintele statului Honduras Xiomara Castro și-au trimis marți mesaje de felicitare cu ocazia implinirii unui an de la stabilirea relațiilor diplomatice intre cele doua țari, care in martie 2023 a deschis o noua pagina in relațiile bilaterale. Vizita de stat in…

Imaginile pe care nepoata lui Nicolae Guța le-ar vrea șterse de pe internet! Cum arata blondina, de fapt!

23:45, 17.03.2024 - Spynews.ro va prezinta in exclusivitate imagini pe care nepoata lui Nicolae Guța, Sonia Ferrari, le-ar vrea șterse de pe internet. Cum arata blondina atunci cand crede ca nu o vede nimeni și cu ce probleme se confrunta.

“E o veritabila prigoana in Justitie” – Stelian Ion

08:31, 09.03.2024 - “E o veritabila prigoana in Justitie” – Stelian Ion, cuvinte grele pentru PSD-PNL Fostul ministru USR al Justitiei Stelian Ion a tras un semnal de alarma cat se poate de serios: “Am ajuns intr-un moment critic pentru justitie”, scrie sfin.ro . “Magistratii curajosi, care s-au opus public legilor lui…

Mesajul SRI de 8 martie, viral pe internet: "Cele mai bune filaje nu ne aparțin". Ce au transmis alte instituții

13:50, 08.03.2024 - O postare a Serviciului Roman de Informații (SRI), publicata de 8 martie, a devenit virala pe rețelele de socializare starnind un val de reacții in randul internauților. Mesaje de felicitare de Ziua Internaționala a Femeii au fost transmise și de alte instituții ale statului.

Se iubesc ca-n prima zi! Tzanca Urganu și Alina Marymar, mesaje ludice pe internet! Ce și-au adresat public

22:50, 07.03.2024 - Tzanca Uraganu și Alina Marymar formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbizul romanesc. Cei doi s-au cunoscut in urma cu trei ani și au decis sa formeze un cuplu. Astazi, manlistul și iubita sa, au facut cateva postari in care au vorbit despre inceputurile lor.

(video) Maia Sandu a discutat cu Volodimir Zenenski, la Tirana: Ce mesaje au postat liderii, dupa intrevedere

09:51, 29.02.2024 - Președinta Maia Sandu și omologul sau ucrainean, Volodimir Zelenski, s-au intalnit miercuri la Tirana, unde a avut loc summitul Ucraina-Europa de Sud-Est. Liderii au discutat despre situația din Transnistria și incercarile Rusiei de a destabiliza Moldova.

Bia Khalifa a publicat prima imagine alaturi de iubitul ei! Cine e barbatul care o face fericita pe blondina / FOTO

14:45, 25.02.2024 - Bia Khalifa a publicat prima imagine alaturi de iubitul ei! Blondina este acum mai fericita ca niciodata și traiește o frumoasa poveste de dragoste cu cel pe care l-a afișat recent pe Internet. Iata cine este barbatul care o face sa se simta implinita din toate punctele de vedere!


Ce parere ai despre aceasta stire?