Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oamenii de știință: căldura anormală din Siberia are legătură cu activitatea omului

Publicat:

Un grup de experți din Rusia, , Olanda, Germania, Franța și Elveția au numit o posibila cauza a caldurii anormale din Siberia: motivul este impactului activitații omenirii asupra climei Pamintului Experții au evaluat fluctuațiile temperaturii medii in Siberia din ianuarie pina in iunie 2020, precum și recordul din Verhoiansk, unde pe 20 iunie aerul s-a incalzit la un record record i

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Sondaj: Jumatate dintre adulti la nivel global sunt stresati din cauza finantelor lor

12:20, 04.04.2024 - Cel putin jumatate dintre adultii dintr-o serie de economii majore afirma ca sunt stresati din cauza finantelor lor personale si spun ca inflatia este unul dintre principalele motive. Un numar semnificativ afirma, de asemenea, ca se simt mai prost din punct de vedere financiar decat parintii lor si…

Șoferii romani prefera mașinile la mana a doua din Germania

14:21, 27.03.2024 - Multe mașini la mana a doua sunt importate dintr-o țara in alta pentru a satisface cererea locala de vehicule rulate. Germania, Franța, Belgia și Italia sunt cei mai mari exportatori de mașini rulate din Europa, alimentand restul continentului cu vehicule second-hand. Cu toate acestea, mașinile din…

Țarile cu cea mai mare rezerva de aur pe cap de locuitor / Pe ce loc se afla Romania și cum au platit comuniștii importurile de cereale din Rusia cu rezerva de aur

09:10, 18.03.2024 - Statele Unite ale Americii dețin cea mai mare rezerva de aur din lume, aproape cat rezervele de aur ale urmatoarelor 3 țari din topul statelor cu cele mai mari rezerve: Germania, Italia și Franța. Topul e completat de Rusia, China și Elveția. Calculata pe cap de locuitor, rezervele de aur arata un cu…

Romania ca proiect geopolitic si interesul national (partea a IV-a)

10:51, 07.03.2024 - ROMANIA CA PROIECT GEOPOLITIC ȘI INTERESUL NAȚIONAL ROMANESC IN CONTEXTUL DEZORDINII MONDIALE ACTUALE  POLITICA EXTERNA A ROMANIEI IN ANII 1990 PREJUDECAȚI ROMANO-SCEPTICE ȘI AMENINȚARI GEOPOLITICE In noul context internațional aparut dupa incetarea Razboiului rece și dispariția ordinii mondiale bipolare,…

Sondaj-surpriza despre razboiul din Ucraina. Ce cred cetațenii europeni?

15:05, 21.02.2024 - Cetatenii europeni sunt pesimisti cu privire la sansele Ucrainei de a castiga razboiul impotriva Rusiei si vad o intelegere negociata intre cele doua tari ca fiind cel mai probabil rezultat, releva un sondaj de opinie din 12 tari din UE, publicat miercuri si citat de AFP. Potrivit acestui sondaj realizat…

G7 cere clarificari Rusiei cu privire la moartea lui Alexei Navalnii

10:20, 18.02.2024 - Ministrii de externe apartinand grupului de natiuni G7 fac apel la Rusia sa clarifice circumstantele mortii lui Alexei Navalnii, relateaza Mediafax . Ministrii de externe din statele apartinand grupului de natiuni G7 fac apel la Rusia sa clarifice circumstantele mortii lui Alexei Navalny. „Ei si-au…

Acordurile cu Parisul si Berlinul vor da ”un impuls SUA”

23:55, 16.02.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a apreciat ca semnarea vineri a acordurilor bilaterale de securitate cu Franta si Germania vor „da un impuls Statelor Unite”, unde un ajutor de peste 60 de miliarde de dolari este blocat in Camera Reprezentantilor, noteaza AFP. Aceste acorduri bilaterale nu…

Ce sunt acordurile de securitate discutate de Ucraina cu aliații, inclusiv cu Romania. Acordul cu Marea Britanie are și anexe secrete

12:40, 16.02.2024 - Germania și Franța urmeaza sa semneze vineri acorduri bilaterale privind angajamente de securitate cu Ucraina, președintele ucrainean Volodimir Zelenski urmand sa se intalneasca cu Macron și Scholz. Ucraina, aflata in razboi cu Rusia, discuta cu un grup tot mai larg de tari pentru a conveni cu acestea…


Ce parere ai despre aceasta stire?