Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O tornadă gigantică a lovit oraşul Oklahoma. Zeci de oameni au murit - IMAGINI DRAMATICE

Publicat:

O tornada cu un diametru de o mila (1,6 km) a lovit luni suburbia Moore a orasului Oklahoma, unde a distrus o scoala elementara, a starnit incendii si a sters mai multe case de pe fata pamantului. Cel putin 37 de oameni au murit, potrivit AP.

Imaginile filmate din elicopter imediat dupa dezastru arata distrugeri pe portiuni extinse.

Duminica, doi oameni au murit si 21 au fost raniti de tornadele care au traversat statul american.

Pana la 26 de tornade au fost raportate in Oklahoma, Kansas, Illinois si Iowa, potrivit american de Meteorologie,…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Orasel din SUA, distrus de tornada. Mai multe persoane au murit

10:21, 22.05.2024 - O tornada puternica a distrus marti, 21 mai, orașul Greenfield din Iowa, omorand mai mulți oameni și lasand cel putin 12 raniti, a relatat Reuters, citata de news.ro. Eforturile de cautare a victimelor continua.Imaginile din Greenfield arata o distrugere totala a orașului american, casele transformate…

(VIDEO) Imagini terifiante cu o tornada in Lincoln, Nebraska

10:36, 08.05.2024 - Imagini terifiante cu o tornada in Lincoln, Nebraska, filmate cu camera de bord a unei mașini au facut inconjurul lumii. In cateva secunde o cladire a fost facuta una cu pamantul, potrivit The Guardian . Statul a fost lovit de peste o duzina de tornade care au distrus sute de case și afaceri, potrivit…

Pacienta operata la Craiova de Alin Demetrian a murit. Cunoscutul chirurg e acuzat acum ca a omorat in total cinci oameni

17:55, 07.05.2024 - Fostul manager al Spitalului de Urgența din Craiova era acuzat de moartea a patru bolnavi și se afla sub control judiciar cand a operat-o pe ultima pacienta. Polițiștii au cerut schimbarea controlului judiciar intr-o masura mai dura, dar judecatorii craioveni au respins cererea.

Tragedie in prima zi de Paște: Doi oameni au murit, din cauza unui șofer cu permisul suspendat

14:55, 05.05.2024 - Doua persoane au murit duminica dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Șoferul avea dreptul de a conduce anulat.Accidentul s-a petrecut pe DJ 221, in județul Braila.

O tornada a facut ravagii in China. Cel puțin 5 oameni au murit, iar alți 33 au fost raniți

11:05, 28.04.2024 - Cel puțin cinci oameni au murit și 33 au fost raniți in China, dupa ce o tornada a facut ravagii, in apropiere de Hong Kong. Cerul s-a intunecat brusc in toiul zilei, o vijelie puternica a pornit, iar rafalele violente au inceput sa smulga acoperișuri. Tornada a lovit cu rafale de peste 250 de kilometri…

(video) Doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au lovit in aer: Zece oameni au murit. Momentul, filmat

09:40, 23.04.2024 - Zece persoane au fost ucise marți, dupa ce doua elicoptere militare s-au lovit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters, screi hotnews.ro .

Un obuz rusesc a lovit o casa dintr-un sat ucrainen. Trei oameni au murit

12:50, 07.04.2024 - Trei civili au fost uciși in urma unui atac al rușilor asupra regiunii Zaporojia, anunța autoritațile ucrainene. Atacul a avut loc duminica dimineața. Obuzul a lovit o casa dintr-un sat aflat aproape de linia frontului.

Un barbat de 33 de ani a murit lovit de un TIR, dupa ce a incercat sa traverseze Autostrada Soarelui

11:30, 01.04.2024 - Un barbat de 33 de ani a fost accidentat mortal de un autotren, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a incercat sa traverseze ca pieton Autostrada Soarelui in zona localitatii Cernavoda.


Ce parere ai despre aceasta stire?