Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Serie B: Ternana vs Bari - Duel românesc pentru evitarea retrogradării

Publicat:
Serie B: Ternana vs Bari - Duel românesc pentru evitarea retrogradării

Ternana - Bari, meci contand pentru mansa a doua a barajului de mentinere in liga a doua din Italia, este programat, joi, 23 mai, de la ora 21:30, pe , si va fi transmis in direct de platforma online AntenaPLAY.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

TOP loterii populare din Italia, in online-ul romanesc! La care ai vrea sa iți incerci norocul?

14:50, 17.06.2024 - Industria jocurilor de noroc s-a extins masiv in mediul online, oferindu-le gamblerilor din intreaga lume acces facil la cele mai populare loterii internaționale. Romanii au șansa de a experimenta și ei emoția și suspansul versiunilor din Italia, iar caștigurile pot fi cu adevarat impresionante. Una…

Echipa internaționalului George Pușcaș s-a salvat de la retrogradarea in Serie C

23:50, 23.05.2024 - Bari a caștigat joi returul barajului pentru supraviețuire in Serie B, scor 3-0 pe terenul celor de la Ternana și a evitat retrogradarea in al treilea eșalon fotbalistic din Italia. George Pușcaș a intrat abia pe final.

SuperLiga: Poli Iași, victorie uriașa in lupta pentru evitarea retrogradarii

17:15, 06.05.2024 - Poli Iasi a obținut trei puncte uriașe in lupta pentru evitarea retrogradarii, echipa antrenata de Tony da Silva impunandu-se in fața formației FC Hermannstadt, scor 1-0, in etapa a opta din play-out-ul SuperLigii.

Valentin Mihaila a marcat din nou pentru Parma in Serie B

18:40, 05.05.2024 - Internationalul roman Valentin Mihaila a marcat golul echipei Parma, care a terminat la egalitate cu US Cremonese, 1-1, duminica, pe teren propriu, in etapa a 37-a a ligii secunde de fotbal din Italia, penultima din Serie B, noteaza Agerpres.

Serie B: Bari vs Parma - Duel romanesc pe San Nicola

10:55, 01.05.2024 - Bari - Parma, meci contand pentru etapa a 36-a din liga a doua a Italiei, este programat, miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, pe Stadio San Nicola, si va fi transmis in direct de platforma online AntenaPLAY.

Ancheta in Italia dupa ce Romelu Lukaku și Matteo Guendouzi au fost discriminați in meciul Roma - Lazio

20:55, 09.04.2024 - Serie A a cerut Federatiei Italiene de Fotbal sa investigheze insultele faniilor celor de la AS Roma si Lazio, la adresa atacantului belgian al Romei, Romelu Lukaku, dar si a mijlocasului francez al lui Lazio, Matteo Guendouzi. De asemenea, Serie A a denuntat un caz de „discriminare religioasa” din…

„E un mare dezavantaj” » Gloria lui Dinamo, cu carțile pe fața despre evitarea retrogradarii și urmatorul obstacol: „Par lucruri minore, dar conteaza”

20:15, 05.04.2024 - Costel Orac, 65 de ani, fostul mare fotbalist al lui Dinamo, a vorbit deschis, intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, despre șansele „cainilor” de a evita retrogradarea in Liga 2. Chiar daca roș-albii ocupa in acest moment un loc „fierbinte”, gloria dinamovista e increzatoare ca urmatoarele etape…

Muștarul de Tecuci: Secretele rețetei succesului unui brand romanesc dupa care strainii se „bat” sa-l consume

11:00, 05.04.2024 - Muștarul de Tecuci, un simbol al tradiției culinare romanești, a depașit granițele naționale, devenind un brand apreciat și in țari cu o indelungata tradiție culinara precum Franța, Italia și Elveția. In inima județului Galați, in micuța fabrica din Tecuci, se produc lunar peste 100 de tone de acest…


Ce parere ai despre aceasta stire?