Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O tânără de 32 ani, însărcinată în 5 luni, a fost găsită moartă

Publicat:

O tanara in varsta de 32 de ani, insarcinata in luna a cincea, a murit sambata seara, in conditii deocamdata neclare. Femeia, pe numele ei , s-a intors de la lucru si, pentru ca nu se simtea bine, s-a intins in pat. Acolo a fost gasita fara suflare de catre membrii familiei. La locuinta din au ajuns doua echipaje ale SMURD Bihor, care au incercat timp de aproape o ora sa o resusciteze pe femeie, insa toate eforturile medicilor au fost in zadar. „Pacienta s-a plans in ziua respectiva de dureri, insa nu ceva grav. Circumstantele exacte ale decesului se vor stabili in urma…

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Durere fara margini la Susleni: Ana-Maria, tanara insarcinata gasita moarta la Telenești, petrecuta pe ultimul drum

15:46, 23.04.2024 - Lacrimi și durere fara margini la Susleni. Ana-Maria Guja, tanara insarcinata de 19 ani, care a fost gasita moarta la Telenești, la 8 zile dupa dispariție, a fost petrecuta astazi pe ultimul drum in satul sau de baștina.

Mama tinerei insarcinata, gasita moarta, a facut declarații cutremuratoare. Care au fost ultima conversație cu Ana: ”Mi-a zis...”

09:05, 23.04.2024 - Cazul Anei, tanara de 19 ani gasita moarta in Orhei, continua cu declarațiile cutremuratoare ale mamei ei. Femeia este ingrozita de tot ce s-a intamplat și a dezvaluit cand au vorbit cele doua ultima data. In acel moment, nimic nu i-a dat de banuit femeii.

O tanara insarcinata, disparuta dupa ce a urcat intr-o masina la ocazie, a fost gasita moarta

17:35, 21.04.2024 - Ana-Maria Guja, tanara insarcinata care a disparut dupa ce a fost luata la ocazie si care a fost cautata de 900 de oameni timp de o saptamana, a fost gasita moarta. Presupusul criminal ar fi un fost polițist, cel care a luat-o pe fata la ocazie. Citește și: Politistii au retinut peste 1.100 de permise…

Ana-Maria, tanara insarcinata disparuta dupa ce a urcat intr-o masina la ocazie, a fost gasita moarta

17:05, 21.04.2024 - Ana-Maria Guja, tanara insarcinata care a disparut dupa ce a fost luata la ocazie si care a fost cautata de 900 de oameni timp de o saptamana, a fost gasita moarta. Presupusul criminal ar fi un fost polițist, cel care a luat-o pe fata la ocazie.

A fost gasita moarta tanara insarcinata, care fusese data disparuta! Ce mesaj i-a trimis iubitului ei inainte de tragedie / FOTO

14:30, 21.04.2024 - o tanara insarcinata, disparuta de o saptamana, a fost gasita fara viața intr-o fașie forestiera. Ana-Maria, in varsta de 19 ani și aflata in șase luni de sarcina, și-a parasit locuința pe data de 12 aprilie, dar nu s-a mai intors acasa. Ce mesaj i-a trimis iubitului ei inainte de tragedie.

Ultima ora! Tanara insarcinata, disparuta acum 8 zile din Orhei, gasita moarta

13:35, 20.04.2024 - Ana- Maria Guja, tanara insarcinata de 19 ani, disparuta din data de 12 aprilie ar fi fost gasita, moarta. Despre asta a anunțat blogherul Eugen Luchianciuc. Potrivit lui, corpul neinsuflețit al fetei a fost gasit in preajma unui iaz la cațiva kilometri de casa șoferului.

O romanca de 44 ani, gasita moarta intr-o magazie din Italia. Autoritațile au inceput investigațiile

09:00, 14.03.2024 - O romanca de 44 ani a afost gasita fara suflare intr-o magazie din Italia. Femeia se afla la locul de munca și nu se știe cum s-a produs o altfel de nenerocire. Colegul sau, tot raman, a fost cel care i-a descoperit trupul neinsuflețit și a alertat autoritațile.

Acces Direct. Iubitul Ginei, femeia gasita moarta in apartament, și soția lui. Coincidența bizara din ziua in care a avut loc tragedia / VIDEO

20:05, 26.02.2024 - Gina a murit in urma cu opt luni și a fost gasita fara suflare in apartamentul din Targu Mureș. Noi detalii au aparut in cazul morții suspecte, asta dupa ce au fost descoperite mesaje intre Aurel, iubitul ei, și inca soția lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?