Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O tânără de 20 de ani din Suceava a fost prinsă cu marfă de contrabandă de mii de lei în podeaua mașinii

Publicat:

O tanara de 20 de ani din Suceava s-a ales cu dosar penal, dupa ce a fost prinsa de polițiștii de frontiera cu 1.530 de pachete de țigari netimbrate. Marfa de contrabanda, in valoare de peste 7.600 de lei, era ascunsa in podeaua mașinii, spun oamenii legii. 

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roman retinut pentru contrabanda dupa ce in mașina lui au fost gasite mii de pachete de tigari nefiscalizate

12:25, 28.04.2024 - Un barbat din judetul Suceava a fost retinut, sub acuzatia de contrabanda, dupa ce a fost prins transportand țigari de contrabanda, iar in urma unor perchezitii la locuinta sa, politistii au gasit aproape 50.000 de tigari nefiscalizate.

Operațiunea anti-contrabanda dezvaluie rețea de producție și comercializare de țigari contrafacute in Bacau

10:45, 17.04.2024 - In urma unei amplasate acțiuni desfașurate pe data de 15 aprilie, autoritațile din Neamț, Suceava și Bacau au efectuat șase percheziții domiciliare, dezvaluind o rețea complexa de producție și comercializare ilegala de țigari. Doua persoane au fost reținute in urma acestei operațiuni. Potrivit informațiilor…

(Video) Bauturi alcoolice “coreene” made in Moldova, de 4 milioane de lei, urmau sa ajunga pe piața SUA, prin contrabanda: Marfa, reținuta la vama Leușeni

18:00, 01.04.2024 - O schema de contrabanda cu bauturi alcoolice pretinse a fi fabricate in Coreea de Sud și destinate pieței SUA, a fost dejucata de oameni legii. Procurorii au efectuat șase percheziții la un agent economic din Moldova, in urma carora au ridicat materie prima pentru ambalare, acte contabile și altele.

DOSAR PENAL Ucraineanca prinsa cu țigari de contrabanda la frontiera județului Satu Mare

11:40, 10.03.2024 - Polițiștii de frontiera satmareni au intocmit dosar penal pentru contrabanda unei ucrainence, care avea ascunse... The post DOSAR PENAL Ucraineanca prinsa cu țigari de contrabanda la frontiera județului Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

Venea din Egipt cu bagajul plin cu haine pentru comerț: O straina, prinsa la Aeroportul Chișinau cu marfa nedeclarata

17:21, 05.03.2024 - Oamenii legii, cerceteaza o femeie straina cu varsta de 52 de ani, care a fost depistata de vameșii de la Aeroport in timp ce intenționa sa transporte ilicit un lot comercial de articole vestimentare.

Femeie depistata in trafic cu 9.000 țigarete in masina. S-a ales cu marfa confiscata si cu amenda de 20.000 lei

19:05, 29.02.2024 - Polițiștii de frontiera suceveni au depistat in trafic o femeie in mașina careia au descoperit 9.000 țigarete de proveniența extracomunitara pentru care nu a putut prezenta documente justificative. Miercuri, 28 februarie a.c., polițiștii de frontiera din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al STPF…

(video) Contrabanda cu marfa din Ucraina de peste 1 milion de lei: Un inspector vamal și un polițist de frontiera, reținuți

14:10, 05.02.2024 - Un microbuz cu marfa a fost oprit in regiunea satului Ciumai din Taraclia. Acesta transporta marfa din Ucraina fara acte de proveniența in valoare de peste un milion de lei. Pe caz au fost reținute 3 persoane, șoferul și doi angajați ai frontierei.


Ce parere ai despre aceasta stire?