Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O tânără a murit în braţele medicilor. Cei care au dus-o la spital au declarat că a consumat droguri

Publicat:

Dosar de cercetare penala dupa ce o tanara care a fost dusa la spitalul din Arad, de catre doi barbati, a murit. Cand a ajuns la urgente (sambata) tanara se afla in stop cardio-respirator, iar unul dintre insotitori le-a spus medicilor ca aceasta consumase droguri.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident terifiant in Braila! Un tanar de 25 de ani a murit in brațele medicilor, in timp ce incercau sa il salveze

10:05, 16.04.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs, in urma cu doar o zi, in Braila! Un tanar s-a stins din viața in brațele medicilor, in timp ce incercau sa ii salveze viața. Acesta a intrat cu camioneta pe care o conducea pe contrasens, iar impactul cu o autoutilitara l-a costat viața. Șoferul de 25 de ani nu a mai…

Ipotezele medicilor in cazul tanarului in varsta de 26 de ani, care a murit subit, in Arad. Studentul a decedat pe terenul de fotbal / FOTO

22:00, 06.03.2024 - Medicii au doua ipoteze in cazul tanarului in varsta de 26 de ani, care a murit subit, in Arad. Studentul a decedat pe terenul de fotbal. Iata ce au transmis doctorii cu privire la acest caz șocant!

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.

Traficant de droguri din Horia, reținut de DIICOT

12:30, 04.03.2024 - DDIICOT Hunedoara a reținut trei traficanți de droguri de risc și de mare risc, care aveau „piața de desfacere” și in județul Arad. Unul dintre ei este originar din satul Horia, comuna Vladimirescu.

Perchezitii ale procurorilor DIICOT intr-un dosar de trafic de droguri! Incredibil cine a fost adus la audieri (GALERIE FOTO)

11:25, 02.03.2024 - La data de 01.03.2024, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism ndash; Biroul Teritorial Dambovita au dispus retinerea a 4 inculpati, cercetati pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc, in forma continuata. Potrivit DIICOT, din cercetarile…

Perchezitii la Odorheiu Secuiesc, intr-un dosar de trafic cu substante psihoactive si droguri

16:15, 16.02.2024 - Politistii harghiteni desfasoara mai multe perchezitii in Odorheiu Secuiesc, pentru identificarea si retinerea unor persoane banuite de implicare in activitati legate de traficul cu substante psihoactive si droguri, a informat IPJ Harghita. Perchezițiile sunt in plina defașurare, au precizat reprezentanții…

(foto) Accident tragic la Singerei: Un șofer a murit in brațele medicilor, dupa ce s-a izbit cu mașina de un copac

16:55, 12.02.2024 - Accident tragic la Singerei. Un șofer de 61 de ani a decedat dupa ce a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit de un copac. Barbatul s-a stins in timp ce medicii ii acordau primul ajutor medical.


Ce parere ai despre aceasta stire?