Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O tânără a divorțat de soțul ei la doar 48 de ore de la nuntă. Motivul pentru care a luat această decizie: "I-am reamintit cu o zi înainte că..."

Publicat:

Au devenit soț și soție dar, la doar 48 de ore dupa ce și-au jurat iubire, au divorțat. Care este motivul pentru care o tanara a decis sa se desparta de barbatul careia ii jurase iubire la doua zile dupa ce și-au unit destinele.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. O mama a trei copii, in greva foamei de 42 de zile. De ce protesteaza femeia, in București: „Soțul m-a alungat...” / VIDEO

14:45, 18.04.2024 - O mama a trei copii a fost in greva foamei timp de 42 de zile! Motivul pentru care femeia protesteaza, in București. Care este povestea de viața a Vasilicai Mihaila. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Larisa Udila iși amana nunta! De ce este nevoita sa ia aceasta decizie: ”Mi-aș fi dorit...” / VIDEO

09:10, 16.04.2024 - Larisa Udila a așteptat cu nerabdare ziua in care se va casatori, dar se pare ca trebuie sa mai aiba rabdare. Bruneta și-a amanat nunta, care trebuia sa aiba loc anul acesta. Deși nu și-a dorit sa ia aceasta decizie, Larisa Udila s-a resemnat și lasa lucrurile sa se intample de la sine. Iata ce s-a…

Xtra Night Show. Fernando de la Caransebeș e un barbat liber. Motivul pentru care a divorțat de soția sa: "Eu am mers mai mult..." / VIDEO

23:30, 05.04.2024 - A trecut ceva vreme buna de cand Fernando de la Caransebeș a disparut din lumina reflectoarelor. Prezent in aceasta seara in platoul Xtra Night Show, acesta a marturisit ca este un barbat liber și a vorbit despre motivele pentru care a divorțat de soția sa.

Carmen Grebenișan a divorțat de soțul ei, Alex Militaru! O noua desparțire in showbiz. Vedeta a confirmat / FOTO

15:15, 23.03.2024 - Carmen Grebenișan a divorțat de soțul ei, Alex Militaru! Este o noua desparțire in showbiz-ul din Romania. Vedeta a confirmat separarea de partenerul ei de viața! Iata ce a postat fosta concurenta de la Asia Express pe rețelele de socializare!

Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvaluit motivul pentru care și-au anulat nunta in 2003

08:20, 29.02.2024 - Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvaluit motivul pentru care și-au anulat nunta in 2003 Continue reading Jennifer Lopez și Ben Affleck au dezvaluit motivul pentru care și-au anulat nunta in 2003 at Tabu.

Povestea de iubire de 34 de ani dintre Petre și Mioara Roman. De la familia admirata, la un divorț rasunator, in 2007: „Ne știam de mici, eu eram o mica diva”

09:20, 23.02.2024 - Mioara și Petre Roman au format unul dintre cele mai longevive cupluri, la care nimeni nu se aștepta sa se destrame. Au avut o familie admirata, perfecta in ochii multora, dar au ajuns la separare dupa mai bine de 30 de ani. De ce au divorțat, de fapt, in 2007. De ce au divorțat, de […] The post Povestea…

Saveta Bogdan a fost ceruta in casatorie dar a refuzat. Motivul pentru care nu vrea sa faca pasul cu iubitul avocat. „A plecat in Maldive”

13:00, 01.02.2024 - Saveta Bogdan, in varsta de 78 de ani, a refuzat cererea in casatorie a iubitului avocat, mai tanar cu 23 de ani. Artista de muzica populara și partenerul ei, care locuiește peste hotare, sunt impreuna de mai bine de 10 ani, insa, distanța le-a afectat relația, iar interpreta nu este pregatita sa faca…

Roxana Nemeș și soțul ei, Calin Hagima, au fost desparțiți timp de un an. Motivul pentru care cei doi s-au separat: „Am suferit cum nu am suferit niciodata…” 

11:15, 01.02.2024 - Roxana Nemeș și Calin Hagima traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai mulți ani. In anul 2021, cei doi au devenit soț și soție. Relația lor nu a fost insa roz intotdeauna, iar la un moment dat, aceștia au fost desparțiți timp de aproximativ un an. Iata care a fost motivul separarii lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?