Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O super bunăciune vrea să intre în casa "Mireasă pentru fiul meu". Uite cât de bine arată şi pe cine vrea să cucerească

Publicat:

O bomba sexy planuieste sa îsi faca aparitia în casa "Mireasa pentru fiul meu". Tânara este foarte hotarâta sa intre în competitia matrimoniala si are si un scop precis, vrea sa cucereasa unul dintre baietii din casa, chiar daca acesta formeaza deja un cuplu cu altcineva.

Maria S.V. este o tânara foarte sexy si are planuri mari pentru viitor. Tânara este pregatita sa înceapa o noua etapa din viata ei si vrea sa îsi gaseasca marea dragoste. Se pare ca Maria a pus deja ochii pe cineva, lucru care reiese din mesajul pe care…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile Iubirii. Maria și Ștefan, discuții importante despre relația lor. Ce și-au marturisit concurenții: „La inceput nu e incredere”

00:26, 07.06.2024 - Maria și Ștefan formeaza un cuplu indragit in casa Mireasa și sunt pregatiți pentru o viața in doi. Concurenții și-au povestit numeroase detalii despre trecutul lor pentru a se cunoaște cat mai bine, menționand și cum a inceput relația dintre ei, cand ambii erau sceptici.

Mireasa sezon 9. Mama lui Ștefan, dispusa sa o asculte pe Maria. Doamna Iuliana a vrut sa ințeleaga gelozia concurentei

11:21, 28.05.2024 - Doamna Iuliana și Maria au stat de vorba dupa tensiunile aparute intre cei doi. Mama lui Ștefan a vrut sa ințeleaga la Mireasa, Capriciile Iubirii, de ce Maria este atat de suparata pe fiul ei.

Mireasa, sezon 7. Ce au spus Maria și Antonio despre desparțirea dintre Simona și Andrei. Ce anunț a facut tanara

17:05, 12.05.2024 - Dupa aproximativ doua luni in care Antonio și Maria nu au mai intrat live cu susținatorii, cei doi caștigatori ai sezonului 7 Mireasa și-au facut puțin timp pentru cei care și-au dorit sa le puna intrebari. Cei doi tineri se afla in prezent in Marea Britanie. Printre subiectele abordate s-a numarat…

Mireasa, sezon 7. Cum au aparut Antonio și Maria in online, dupa ce s-a spus pe grupuri ca s-ar fi desparțit

20:05, 11.05.2024 - Maria și Antonio și-au incantat susținatorii cu cea mai recenta apariție. Pentru ca au existat voci care au spus ca apariția lor tot mai rara in online ar fi un semn al desparțirii, cei care i-au placut pe cei doi in sezonul 7 Mireasa au fost bucuroși sa vada cum se demonsteaza astfel de speculații.

(video) „Cand m-a furat de mireasa, avea deja un fiu”. Mama lui Emilian Crețu dezvaluie ca, cei 4 copii ai sau mai au un frate

09:20, 26.04.2024 - Copiii Anastasiei Crețu, Ion, Maria, Emilian și Nina, mai au un frate mai mare, pe linia tatalui, care poarta și el numele Ion. Despre aceasta a povestit mama actorului, in cadrul unei emisiuni la Busuioc TV.

Mireasa - Capriciile Iubirii. Ștefan i-a marturisit Mariei ca a fost amant! Concurenta a aflat informații incediare: ”Nu ești deloc ceea ce pari” / VIDEO

20:36, 17.04.2024 - A inceput șirul marturirilor la Mireasa! Ștefan a luat-o prin surprindere pe Maria, cand i-a dezvaluit ca a avut o relație de iubire, dar in care a fost amant. Concurenta a aflat informații incediare despre el, pentru care i-a cerut, insa, explicații!

Mireasa. Maria și Ștefan, discuții in contradictoriu. Concurenta este nemulțumita de comportamentul iubitului: ”Nu aveai niciun stres” / VIDEO

23:01, 04.04.2024 - Maria și Ștefan formeaza un cuplu indragit in casa Mireasa, dar au aparut mici probleme intre ei. Cei doi au avut numeroase discuții in contradictoriu, dupa ce concurenta a fost deranjata de atitudinea iubitului.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce au discutat Maria și Ștefan despre Adriana, concurenta noua din casa. Concurentul ar fi avut o relație cu aceasta in trecut: „Eram...” / VIDEO

21:05, 19.03.2024 - Maria a vrut sa afle cat mai multe detalii despre trecutul lui Ștefan, așa ca l-a luat pe acesta la intrebari despre Adriana, noua concurenta din casa alaturi de care, in trecut, baiatul ar fi trait o frumoasa poveste de dragoste.


Ce parere ai despre aceasta stire?