Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O stradă din Setubal va primi numele lui Jose Mourinho

Publicat:

Victoria lui cu scorul de 3-1, pe terenul Barcelonei, in , a convins municipalitatea orasului Setubal sa dea unei strazi numele antrenorului , originar din acest oras. Conform agentiei Mediafax, actualul antrenor al lui a primit si cheia orasului Setubal, in 2009.

" este in prezent, pe merit, unul dintre cei mai prestigiosi si calificati antrenori din intreaga lume", se arata intr-un comunicat al municipalitatii, care a votat in unanimitate rezolutia privind numele strazii.

Strada ce va purta…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mii de bucureșteni au ieșit in strada sa se bucure de victoria Romaniei in meciul cu Ucraina de la EURO 2024 VIDEO

20:00, 17.06.2024 - Mii de suporteri romani au iesit in strada, imediat dupa finalul meciului Romania-Ucraina, de la Campionatul European de Fotbal din Germania. Multi sarbatoresc inca in Centrul Vechi din Bucuresti, in Piata Victoriei si la Universitate.

Proteste masive in Franța. Oamenii nemulțumiți victoria in alegeri a extremei drepte au ieșit in strada

08:15, 16.06.2024 - Demonstrații ample au loc in Paris, dar si in alte orase franceze, fața de partidul de extrema dreapta Adunarea Nationala.Mii de oameni au ieșit deja la proteste, iar politia a declarat ca in acest weekend se așteapta sa marsaluiasca 350.000 de persoane pe strazile mai multor orașe.21.000 de ofiteri…

Gheorghe Hagi, 'frapat' de un detaliu pe care l-a observat pe stadion, la meciul Generației de Aur impotriva legendelor mondiale

04:40, 26.05.2024 - Gheorghe Hagi a stralucit ca in vremurile sale de glorie in victoria Generației de Aur impotriva legendelor antrenate de Jose Mourinho, cu scorul de 3-2 dupa ce au fost conduși cu 0-2. Regele fotbalului romanesc a marcat un gol, a oferit o pasa decisiva și a creat ocazia pentru celalalt gol, scrie gsp.ro.

Incident șocant la Cernavoda. Un preot și amanta sa l-au luat la bataie pe primarul orașului, in plina strada

12:00, 25.05.2024 - Incident șocant la Cernavoda. Un preot și o femeie, despre care se presupune ca este amanta sa, l-au luat la bataie in plina strada pe primarul orașului. Cei doi l-au așteptat pe edil la 300 de metri de primarie, unde l-au atacat cu pumnii și picioarele.

Nu mai folosiți bunurile orașului in scop personal! Mașina primariei Carei apare din nou pe strada Caplenilor

11:00, 17.05.2024 - Mașina Primariei Carei, Ford Kuga SM 03 PMC, condusa și de primarul evazionist, este din nou parcata in timpul programului de lucru la casa de pe strada Caplenilor unde figureaza o exploatație de oi și unde a locuit pana acum 3 ani chiar primarul. Se cresc oi in centrul orașului Carei in fața sediului…

Ce nu s-a vazut la TV. Doua episoade comice petrecute dupa finalul returului celor doua semifinale ale Ligii Campionilor!

14:10, 09.05.2024 - Bucuria declanșata in tabara echipelor calificate in finala de pe Wembley a avut doua momente speciale, in care protagoniști au fost doi fundași centrali care s-au numarat printre cei mai buni jucatori ai lui Real Madrid și Borussiei Dortmund. In timp ce Rudiger a mulțumit VAR-ului pentru victoria cu…

Antrenorul lui Real Madrid il contrazice pe Thomas Tuchel, dupa golul anulat lui Bayern: „Un arbitru de nivel inalt”

11:01, 09.05.2024 - Real Madrid s-a calificat in finala Champions League, dar victoria cu Bayern Munchen a fost umbrita de faza din prelungiri, cand bavarezii au trimis mingea in poarta, dupa ce asistentul semnalizase ofsaid.

Toate camerele au mers pe Rafael Nadal, dupa ce Bellingham i-a dat lovitura decisiva Barcelonei » Imagini spectaculoase surprinse in loja de pe „Bernabeu”

15:56, 22.04.2024 - Real Madrid - Barcelona, El Clasico incheiat cu victoria madrilenilor, 3-2, a avut oaspeți de gala in lojele de pe „Santiago Bernabeu”. Cum Mastersul din capitala Spaniei va incepe chiar zilele acestea, starurile din tenis și-au facut apariția la duelul-vedeta din La Liga. ...


Ce parere ai despre aceasta stire?