Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O sa fii mireasa? Hai sa vezi cum sa faci sa ai cele mai frumoase poze

Publicat:

Vreți sa aveți cele mai frumoase poze de la cel mai important moment din viața voastra? Nu depinde numai de fotograf, ci și de cum reușiți voi, ca mire și mireasa, sa treceți peste emoții și sa va spuneți povestea in fața camerei. Un fotograf timișorean e dispus sa va invețe cateva mici secrete foarte... mari.

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesaje si felicitari de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urari pentru 21 mai

16:45, 20.05.2024 - Pe 21 mai 2024, sute de mii de romani iși sarbatoresc onomastica de Sf. Constantin și Elena. Spune-le ”La mulți ani” celor dragi cu ajutorul unei felicitari cu mesaj special. Iata ce imagini ilustrate poți trimite prin SMS, pe WhatsApp, Facebook sau Instagram de Sf Constantin și Elena.

Cele mai frumoase locuri in care s-a filmat serialul Game of Thrones

12:06, 08.05.2024 - Serialul Game of Thrones ramane un nume de referința in domeniu de ani buni de cand s-a incheiat. Mulți oameni il considera chiar cel mai bun serial din istorie, astfel ca orice știre care apare despre el starnește in continuare interesul.Game of Thrones a avut deja o continuare și in discuții mai ...

Declarație halucinanta a unui preot in postul Paștelui: „Fetele frumoase abuzate nu sunt chiar nevinovate! Sa faca pușcarie!”

10:35, 22.04.2024 - Un preot din Prahova indragit de enoriașii ortodocși a facut o serie de declarații controversate la adresa femeilor abuzate. Acesta este de parere ca și femeile abuzate trebuie sa faca inchisoare.

Gara din Romania in care te simti ca in Elvetia. Este considerata una dintre cele mai frumoase din tara, e deosebita

13:50, 04.04.2024 - Construcția declarata monument istoric este considerata una dintre cele mai frumoase din țara. A fost data in folosința in 1869, fiind al doilea punct cu cel mai mare trafic feroviar, dupa Gara de Nord din București. Cum arata gara din Romania in care te simți ca in Elveția. Foto Gara din Romania in…

Mireasa. Cum se apara Liviu, dupa acuzațiile grave facute de mama Iulianei. Ce i-a spus concurentul Deliei: „Nu ma așteptam...” / VIDEO

20:20, 27.03.2024 - Iata cum se apara Liviu, dupa acuzațiile grave care i-au fost aduse in ediția trecuta a emisiunii Mireasa, la Antena Stars. Ce a spus concurentul Deliei, in urma declarațiilor facute de mama Iulianei.

Mireasa sezon 9, 18 martie 2024. Maria și Ștefan s-au sarutat la petrecere. Cum au raspuns, intrebați daca formeaza un cuplu

15:40, 18.03.2024 - Petrecerea din casa Mireasa a fost un prilej bun pentru apropierea a doi tineri. In emisia live de Mireasa de pe 18 martie 2024 Maria și Ștefan, care s-au sarutat sambata seara, au declarat ca nu formeaza un cuplu.

Cele mai frumoase cadouri de 9 martie. Idei pentru Ziua Barbatului

12:25, 09.03.2024 - Astazi este o zi speciala pentru barbați. Pe data de 9 martie este Ziua Barbatului, motiv pentru care noi iți vom da idei de cele mai frumoase cadouri. Iata cum sa-ți surprinzi barbații din viața ta!

Mireasa. Capriciile iubirii. Cristian și Valentin vor sa ingroape securea razboiului: „Tot ce s-a intamplat...” / VIDEO

22:00, 04.03.2024 - In ediția din data de 4 martie 2024 a emisiunii Mireasa. Capriciile iubirii, sezonul 9, Cristian și Valentin au purtat o discuție extrem de serioasa. Cei doi concurenți de la Mireasa vor sa ingroape securea razboiului. Iata ce au transmis in ediția din aceasta seara!

Cuvinte cheie:

frumoase mireasa vreti fotograf

Ce parere ai despre aceasta stire?