Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"O să fie măcel!" Profețiile călugărului român din Bucovina care și-a prezis moartea la 129 de ani

Publicat:

a murit în octombrie 2008, la vârsta de 129 de ani. Acesta a fost un sihastru ce nu a fost vazut de prea multa lume. De aceea oamenii cred ca ar fi vorba doar despre o legenda si ca pustnicul Zosima nu ar fi existat niciodata.

Se spune ca acesta si-a fi prezis moartea, cu data exacta, înainte cu un an și și-ar fi sapat singur groapa, fiind îngropat de , ucenicul sau. Ultima dorinta a sihastrului a fost aceea de a nu-i fi pusa cruce deasupra mormântului pentru a nu sti nimeni unde este îngropat.

"O sa…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sarbatoare 15 mai: Un mare sfant este pomenit astazi in calendarul ortodox. Zi de post: dezlegare la pește

07:20, 15.05.2024 - Numarul monahilor sporeste, incat Pahomie este nevoit sa mai intemeieze alte sase manastiri. Numarul ucenicilor lui a ajuns  aproape la sapte mii. Daca Sfantul Antonie cel Mare este socotit a fi intemeietorul vietii pustnicesti, Sfantul Pahomie este considerat intemeietorul vietii manastiresti de obste.A…

Printre persoanele care au murit in explozia de la hidrocentrala Enel din Italia se afla și un roman

13:51, 10.04.2024 - Autoritatile italiene au confirmat decesul unui cetatean roman in urma exploziei produse la hidrocentrala Enel, soldata cu decesul a trei persoane, ranirea grava a altor cinci, precum si cu disparitia a patru persoane.

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Marcel Ciolacu: „Ilie Serbanescu a fost unul dintre cei mai apreciati si valorosi economisti romani”

12:30, 08.04.2024 - Marcel Ciolacu a transmis un mesaj de condoleante dupa ce a aflat ca a murit Ilie Serbanescu. Premierul a transmis ca Ilie Șerbanescu a fost unul dintre cei mai apreciati si valorosi economisti romani. Analistul economic Ilie Șerbanescu, care a condus Ministerul Reformei in Cabinetul Victor Ciorbea,…

A murit criticul și istoricul Nicolae Manolescu. Avea 84 de ani

21:35, 23.03.2024 - Criticul si istoricul literar Nicolae Manolescu a murit sambata la varsta de 84 de ani, conform agerpres.ro. “S-a stins din viata Nicolae Manolescu, cel mai important critic si istoric literar roman de dupa Al Doilea Razboi Mondial. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, a transmis criticul literar Mircea Mihaies.…

Un șofer roman de TIR a murit in Belgia! Valerian a fost lovit de un alt camion, in timp ce se afla la munca

13:25, 01.03.2024 - Tragedie de proporții in Belgia. Un șofer roman de TIR a murit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier grav. Barbatul și-a pierdut viața pe loc, in timp ce se afla la locul de munca. Șoferul a avut parte de o moarte cumplita și a trecut prin chinuri groaznice.

Macel intr-o tabara de antrenament a rușilor, lovita de ucraineni cu HIMARS. 65 de soldați au murit pe loc

09:40, 21.02.2024 - Imagini șocante cu zeci de trupuri de soldați intinse pe camp au aparut pe rețelele sociale, dupa ce ucrainenii au atacat cu HIMARS o baza de antrenament ruseasca langa Volnovaha, in estul Ucrainei. Soldații ruși ar fi fost aliniați in camp deschis, așteptand inspecția unui general, potrivit mai multor…


Ce parere ai despre aceasta stire?