Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O pensionară şi-a testat propria invenţie pe vecini. Bătrâna tocmai a preparat un nou tip de otravă

Publicat:

, in varsta de 70 de ani, a pregatit ricina, o toxina vegetala extrasa din semințele de ricin, iar pentru a ase asigura ca are efect a pus-o in mancarea batranilor care se aflau la același azil cu ea.

Atunci cand o persoana s-a simțit rau, Betty le-a spus ingrijitorilor ca ea este de vina, caci a pus ricina in mancarea oamenilor. Femeia le-a spus politistilor ca dupa ce testa efectele otravii urma sa foloseasca ea insasi o doza, pentru a-si face singura rau.

Femeia de 70 de ani a fost arestata și a aparut și in fața unei instanțe, unde a ieșit la iveala ca aceasta…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra in Galati. O batrana a fost gasita batuta, strangulata si injunghiata in propria casa

14:00, 14.04.2024 - Polițiștii din Galați au declanșat o ancheta pentru a-l identifica pe autorul crimei. Parchetul de pe langa Tribunalul Galați coordoneaza cercetarile in acest caz, dar pana acum nu a fost identificat un suspect.

Batrana batjocorita și batuta pana la moarte in propria casa. Criminalul iși omorase anterior și tatal vitreg

18:15, 08.04.2024 - Un barbat de 35 de ani din Braila va sta un sfert de secol la inchisoare pentru omor calificat și viol. Individul, extrem de violent, a batjocorit și ucis o batrana in propria casa. Anterior, fusese eliberat condiționat din inchisoare, unde fusese trimis tot pentru crima.

VIDEO Un brașovean și-a construit propria ”vila” pe acoperișul unui bloc cu 8 etaje. Cum arata construcția care are toate avizele

17:45, 27.03.2024 - Un brașovean și-a construit propria ”vila” pe acoperișul unui bloc din cartierul Racadau, din sudul orașului Brașov. Se pare ca proprietarul a obținut toate actele necesare construcției inca de acum mai bine de un deceniu. Iata cum arata construcția bizara!

Caz șocant la Florești: O femeie de 61 de ani, atacata in propria casa, batuta și violata. Poliția cauta infractorul

12:40, 14.03.2024 - O femeie din Florești a fost agresata fizic și violata in propria casa. Potrivit polițiștilor cazul a avut loc pe data de 12 martie in jurul orei 19:00. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca identitatea individului și locul aflarii acestuia.

Poliția a tras pe dreapta o batrana de 103 de ani: Circula fara permis, cu viteza mare și fara asigurare

11:46, 13.03.2024 - Politia italiana a tras pe dreapta o femeie de 103 ani, care circula fara permis de conducere si fara asigurare si care se numara, probabil, printre cei mai varstnici infractori rutieri din toate timpurile, informeaza DPA. Pensionara, nascuta in 1920, conducea masina prin centrul oraselului Bondeno,…

Anastasia Nichita și Valeriu Mircea viseaza sa iși deschida propria sala de sport

21:45, 22.02.2024 - Anastasia Nichita și Valeriu Mircea viseaza sa iși deschida propria sala de sport. Viitorii soți, ambii campioni la lupte, vor sa faca nunta la anul, dupa Jocurile Olimpice de la Paris. Parteneri de viața, dar și iin sala de antrenamente, cei di au povestit despre scopurile lor și pregatirea pentru…

Barbat de 59 de ani gasit decedat, in propria casa, dupa ce pompierii au stins incendiul

12:11, 11.02.2024 - In aceasta noapte, pompierii Detașamentului Hunedoara au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr-o gospodarie din localitatea General Berthelot. De urgența, la fața locului au fost mobilizate doua autospeciale de stingere cu apa și spuma și un echipaj al Serviciului de…


Ce parere ai despre aceasta stire?