Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O nouă tragedie: Un fotbalist de 18 ani a murit în somn. S-a deschis o anchetă

Publicat:

, in varsta de 18 ani, a decedat in somn, in noaptea de joi spre vineri, a anuntat clubul sau, Tours, citat de presa franceza.

Rodriguez ar fi implinit 19 ani la 1 aprilie. El a sosit la Tours in sezonul 2016/2017 si facea parte din echipa under 19 a clubului.

Echipa de seniori Tours este pe locul 20, ultimul, in liga a doua a campioantului francez. Toate meciurile din acest week-end ale formatiilor gruparii au fost reprogramate.

LFP a decis ca la toate partidele din Ligue 1 si Ligue 2 de la sfarsitul acestei saptamani sa se tina un minut de…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Vinerea Mare. O șoferița de 29 de ani a murit in impactul cu remorca unui camion

11:40, 04.05.2024 - Un accident grav s-a produs noaptea trecuta, intr-o localitate de langa municipiul Buzau Buzau. O buzoianca de 29 de ani, aflata la volanul unui autoturism, și-a pierdut viața dupa ce s-a lovit de un TIR. Mașina tinerei s-a transformat intr-un morman de fiare dupa ce a intrat sub camion

Tanar de 21 de ani, gasit mort pe o strada din Oraștie! Poliția a deschis o ancheta de moarte suspecta

11:51, 23.04.2024 - „La data de 22 aprilie 2023, in jurul orei 18:30, Politia Municipiului Orastie a fost sesizata de catre o persoana cu privire la faptul ca, pe strada General Zarnescu din municipiul Orastie, se afla o persoana cazuta in stare de inconstienta.Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca este vorba…

VIDEO. Tragedie aviatica: Doua elicoptere militare s-au ciocnit in timpul unui exercițiu. Zece oameni au murit

07:55, 23.04.2024 - Doua elicoptere militare s-au ciocnit in timpul unui exercițiu. Accidentul a avut loc in Malaysia. Zece persoane au murit in urma accidentului. Two military helicopters collided into each other in midair in Lumut, Malaysia. The Perak fire and rescue department has confirmed that 10 people died after…

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

Inca o tragedie in spitalele din Romania! O femeie a murit in Sibiu, la cateva zile dupa ce a nascut

16:06, 08.04.2024 - Inca o tragedie s-a produs la un spital din Romania! O femeie a murit, la doar cateva zile dupa ce a nascut. Aceasta s-a simțit foarte rau și a intrat in trei stopuri cardio-respiratorii. Din nefericire, pacienta nu a mai avut nicio șansa sa iși revina.

Ancheta la Spitalul Județean din Sibiu dupa ce o mamica a murit la cateva zile de la naștere. Femeia a fost trimisa acasa cu o zi inainte de la tragedie.

12:50, 08.04.2024 - O femeie de 32 de ani a murit in Spitalul Județean din Sibiu, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat. Anterior, aceasta fusese internata la unitatea medicala, insa i s-a dat drumul acasa.

Accident grav in Prahova. O șoferița a murit la volan, dupa ce a facut o manevra interzisa. Mașina ei a fost lovita din plin

09:00, 09.02.2024 - Tragedie pe un drum național din Prahova. O șoferița a murit la volan, dupa ce a facut o manevra interzisa in trafic. Celelalte mașini nu au putut sa o evite, astfel ca i-au lovit din plin mașina. Femeia s-a stins din viața imediat, din cauza impactului puternic.


Ce parere ai despre aceasta stire?