Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O nouă specie de coral moale de mare adâncime a fost descoperită în vestul Scoţiei

Publicat:

O noua specie de coral moale de mare adancime a fost descoperita in largul marii in vestul Scotiei de catre oameni de stiinta ai guvernului scotian, relateaza miercuri dpa.

Specimenele au fost gasite pe platforma continentala la adancimi de pana la 2.000 de metri, pe o perioada de aproape un deceniu pana in 2019.

Ele au fost pastrate pentru analiza, in conditiile in care coralii de mare adancime sunt rar intalniti, si s-a crezut initial ca fac parte dintr-o familie de corali coloniali cunoscuti sub denumirea de Umbellula.

Exemplarele au fost studiate in colaborare…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Zeci de percheziții DIICOT - Rețea care comercializa droguri grele in vestul țarii, descoperita de anchetatori

07:56, 21.05.2024 - Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, impreuna cu procurorii DIICOT, pun in aplicare, marti, 24 de mandate de perchezitie domiciliara in judetul Timis, intr-un dosar de trafic de droguri de risc si mare risc si efectuarea de operatiuni cu produse susceptibile de a avea…

Festival de reconstituire istorica, in vestul țarii. Oraș devenit o scena a trecutului VIDEO

09:35, 19.05.2024 - Un oraș din vestul Romaniei s-a transformat timp de cateva zile (17-19 mai 2024) intr-o scena vibranta a istoriei vii. Este vorba despre Festivalul de Reconstituiri Istorice Museum Arad Reenact Fest.

Noul premier scoțian nu renunța la visul independenței: Scotia ar putea fi independenta in cinci ani

19:10, 10.05.2024 - John Swinney, care a devenit in aceasta saptamana prim-ministru al Scotiei, a declarat vineri pentru SkyNews ca el crede ca tara sa s-ar putea desparti de restul Regatului Unit in cinci ani, nemultumirile fiind legate de Brexit si de criza costului vietii, noteaza news.ro.

Alerta imediata de ploi torențiale și descarcari electrice in mai multe regiuni ale țarii

10:55, 09.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o avertizare cod galben de ploi torențiale și descarcari electrice in Carpații Occidentali, vestul Carpaților Meridionali, sud-vestul Transilvaniei și local in Banat.

Aglomerație pe autostrada A1, in vestul țarii. S-a format o coloana de aproape 3 kilometri

12:45, 01.05.2024 - Este aglomerație, miercuri, pe autostrada Deva-Nadlac, pe sensul Nadlac spre Deva, la nodul rutier din localitatea Margina, județul Timiș, unde s-a format o coloana de peste 2,5 kilometri. Polițiștii recomanda folosirea rutelor alternative. Centrul Infotrafic anunța ca, miercuri la pranz, traficul rutier…

Pacaleala de la Lidl descoperita prea tarziu de o romanca. A incremenit cand a verificat bonul!

17:25, 16.04.2024 - Angajații gigantului Lidl sunt acuzați ca au inșelat la casa de marcat. O femeia s-a plans pe o rețea de socializare ca a fost pacalita cu 300 de lei CITEȘTEAICI CE SCHEMA DE INȘELATORIE A APLICAT CASIERA!

”Marea problema” descoperita de Ciolacu

16:25, 03.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, ca Romania nu poate suporta un sistem bugetar precum cel in care suntem acum, spunand ca avem foarte multi ordonatori de credite principali si tertiari, 16.000, cei mai multi din toata Europa, daca nu din lume, iar prin restructurare incep sa dispara. ”Toata…

In oceanul Atlantic a fost descoperita o balena gigantica, considerata disparuta de 200 de ani

23:05, 07.03.2024 - Oamenii de știința de la New England Aquarium (NEAQ) din Boston au inregistrat apariția rara a unei balene gri in largul coastei atlantice a Americii de Nord. Balenele gri nu au mai fost vazute in Oceanul Atlantic de peste 200 de ani. Aceste animale locuiesc in prezent in Oceanul Pacific și foarte rar…


Ce parere ai despre aceasta stire?