Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O meserie cunoscută este pe cale să dispară din România. Sute de intermediari riscă să se închidă anul acesta

Publicat:

Din februarie 2018 bancile și unitațile service auto vor putea vinde asigurari percepand comision exact in același fel in care o fac astazi brokerii. Nu este singura veste proasta pe care draftul legii care urmeaza sa implementeze in IDD, privind intermedierea in asigurari, o aduce brokerilor locali. Cheltuielile pe care intermediarii le vor suporta pentru pregatirea angajaților vor crește semnificativ in condițiile in care una dintre prevederile IDD spune, de exemplu, ca fiecare intermediar va trebui sa aiba un executiv, altul decat acționarul majoritar al firmei.   Aproape…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin-Valeriu Pandele, vicepreședinte C.O.T.A.R, cifre-șoc despre increderea romanilor in ASF

13:45, 19.04.2024 - 1. Domnule Pandele, cum vedeți activitatea Fondului de Garantare a Asiguraților la 3 ani de la falimentul companiei City Insurance și ulterior falimentul societații Euroins? FP: Soarta  multor service-uri auto din Romania a depins și depinde in continuare de ritmul și calitatea soluționarii dosarelor…

Florin-Valeriu Pandele, vicepreședinte COTAR: Despre increderea romanilor in ASF

13:45, 19.04.2024 - Florin-Valeriu Pandele, vicepreședintele Confederației Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din Romania (COTAR), a acordat un interviu in care a vorbit despre increderea romanilor in Autoritatea de Supraveghere Financiara și despre activitatea Fondului de Garantare a Asiguraților la trei ani…

Pandele Florin-Valeriu – Vicepreședinte C.O.T.A.R: Despre increderea romanilor in ASF

11:05, 19.04.2024 - 1. Domnule Pandele, cum vedeți activitatea Fondului de Garantare a Asiguraților la 3 ani de la falimentul companiei City Insurance și ulterior falimentul societații Euroins? FP: Soarta  multor service-uri auto din Romania a depins și depinde in continuare de ritmul și calitatea soluționarii dosarelor…

Digitalizarea administrației: „Un drum lung si anevoios”

18:56, 17.04.2024 - Digitalizarea s-a dovedit si se dovedeste a fi un drum lung si anevoios pentru noi toti, in administratie, existand o lipsa de uniformitate in modul in care aceasta este adoptata, a afirmat, miercuri, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), Alexandru Petrescu, la un eveniment de specialitate.…

Valoarea medie a unui depozit bancar in Romania: 4000 de euro / Unde ne plasam in UE din acest punct de vedere

08:10, 10.04.2024 - Numarul deponenților a crescut anul trecut cu 800.000 de persoane, ajungand 14,6 milioane persoane fizice - a anunțat, marți, intr-o conferința de specialitate Petre Tulin director general al Fondului de Garantare a Depozitelor din sistemul Bancar (FGDB).

Ajutor pentru asiguratori, dupa reducerea prețurilor RCA la camioane: Scade la jumatate contribuția permanenta la FGA pentru plata falimentelor - Act in Monitorul Oficial

20:35, 27.02.2024 - Contribuția permanenta virata lunar de asiguratorii RCA la Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA) pentru plata despagubirilor asiguratorilor in faliment va fi redusa la jumatate de la 1 martie 2024, potrivit unei norme ASF, publicate marți in Monitorul Oficial.

Marile falimente RCA: Ce salarii și prime au angajații Fondului care achita daunele și de unde vin banii

08:20, 06.02.2024 - La fiecare 100 de lei incasați de asiguratori din RCA, 7 lei sunt virați la Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA), organismul care platește daunele asiguratorilor in faliment. Peste 200 de angajați au gestionat aceste plați anul trecut, odata cu falimentul Euroins, venitul mediu lunar al acestora…

Crește datoria statului roman. Imprumuturi pentru falimentul firmelor de asigurari

18:06, 31.01.2024 - Pentru Fondul de Garantare a Asiguraților nu are bani suficienți, Guvernul va fi obligat sa se imprumute pentru a finanța falimentul firmelor RCA. O Directiva Europeana, cu aplicabilitate din decembrie 2023, adoptata de Executiv, prevede un termen de 3 luni, transformat in șase luni de Romania, pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?