Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O mamă şi-a omorât copilul, apoi i-a dat foc, pentru că băiatul nu învăţase Coranul pe de rost

Publicat:

O mama si-a omorat baiatul de sapte ani in bataie, apoi i-a dat foc pentru ca acesta se chinuia sa recite pasaje din Coran, pe care nu le memorase asa cum ar fi trebuit, informeaza .

, in varsta de 32 de ani, l-a batut pe , apoi i-a dat foc pentru a ascunde ceea ce facuse. Evenimentul dramatic a avut loc in in 2010, in luna iulie, intr-o casa din Pontcanna, Cardiff, .

Initial s-a crezut ca baiatul a murit in urma unui incendiu, insa autopsia a aratat ca Yassen a murit inainte de izbucnirea focului.

Sara…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chinul lui Andrei, baiatul de 14 ani omorat de tata intr-un sat din Vaslui. Pedeapsa minora primita de criminal

16:45, 30.04.2024 - Un barbat din Vaslui și-a ranit mortal fiul pe fondul consumului de alcool și al unor probleme psihice netratate. Baiatul era maltrat de tatal sau de ani de zile, care de multe ori il batea fara motiv.

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

Varul studentei ucise de iubit a murit la o zi dupa inmormantarea tinerei

19:35, 30.03.2024 - Tragediile se tin lant in familia tinerei studente la Medicina care a fost ucisa cu sange rece de iubit. Verișorul Andreei a murit la doar o zi dupa inmormantarea tinerei. Baiatul in varsta de 17 ani a fost lovit de o mașina, chiar sub ochii mamei. Citește și: Incendiu violent in nordul Pitestiului,…

Cine este adolescentul care a murit subit in Timiș, sub privirile colegilor sai. Baiatul a fost operat la inima in urma cu un an / FOTO

16:35, 26.02.2024 - Tragedie de proporții in Timiș. Un baiat de 16 ani a murit subit, sub privirile colegilor sai de la fotbal. Acesta se afla pe teren in momentul in care s-a stins din viața. Au aparut informații noi despre cine este adolescentul de 16 ani. In urma cu un an, a suferit o operație la inima.

El este Albert, tanarul din Gorj, care a murit intr-un accident rutier tragic. Avea 22 de ani și a renunțat la cariera de polițist din cauza unei boli grave / FOTO

12:30, 23.02.2024 - Un accident tragic s-a produs, in urma cu puțin timp, in Gorj. La volanul mașinii se afla Albert, un tanar de 22 de ani, care a murit in urma impactului. Baiatul suferea de o boala grava, din cauza careia a fost nevoit sa renunțe la cariera de polițist.

Judecatoarea care a intrebat daca Sebi Olariu, baiatul omorat de Vlad Pascu, se afla in sala, a mai fost sancționata. Ce greșeli a facut in alte dosare importante

08:55, 23.02.2024 - Au aparut informații revoltatoare despre judecatoarea din Mangalia, care a intrebat daca și Sebi Olariu se afla in sala, deși acesta a fost ucis de Vlad Pascu in accidentul pe care urma sa il judece. Aceasta a mai fost sancționata in trecut, dupa ce a facut greșeli in alte dosare importante.

Baiatul de 13 ani care a murit la fotbal consumase trei energizante! „Supradoza de energizante poate sa favorizeze stopul cardiac”

12:20, 22.02.2024 - Un adolescent de doar 13 ani din Maieru și-a pierdut viața aseara, dupa un antrenament de fotbal. Se pare ca copilul consumase 3 bauturi energizante și nu s-ar fi alimentat corespunzator pe parcursul zilei. Potrivit șefului UPU-SMURD, dr Tiberiu Tudor supradoza de energizante poate sa favorizeze apariția…

Mama lui Yannis, baiatul care a murit dupa ce a baut energizante, declarații dureroase despre noua lege. Nu mai pot fi vandute minorilor: ”M-a luat tremuratul”

08:35, 21.02.2024 - Copiii minori din Romania nu mai pot sa cumpere energizante din magazine, conform noii legi adoptate de Guvern. Aceasta propunere vine in urma unei tragedii, cand Yannis a murit intr-o tabara de tava, dupa ce a consumat mai multe doze. Mama lui a facut declarații dureroase, dupa ce a vazut propunerea…


Ce parere ai despre aceasta stire?