Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O înregistrare video arată rebeli sirieni decapitând un copil

Publicat:

O inregistrare video difuzata marți pe rețelele de socializare arata combatanți rebeli decapitand un baiat dupa ce l-au capturat langa Alep, in nordul Siriei, relateaza AFP.

Înregistrarea îl arata pe baiat întins în spatele unui camion și un combatant care începe sa-l decapiteze cu un cuțit mic.

Un alt combatant striga:"Nu vom lasa pe nimeni la Handarat", localitate situata la nord de Alep, unde rebelii și forțele regimului sirian se confrunta.

În aceasta zona din Handarat se afla o tabara a refugiaților…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copil disparut in raul Siret, la Liteni

19:05, 20.06.2024 - Un baiat in varsta de 10 ani a disparut joi dupa-amiaza in apele raului Siret, pe raza orașului Liteni.Pompierii militari il cauta pe baiat cu doua barci pneumatice, in sprijin venind și un echipaj al Serviciului de Ambulanța Județean Suceava.Vom reveni cu ...

(video) Un copil, batut crunt de un alt baiat cu pumnii peste fața, la Tiraspol: De la ce s-ar fi iscat conflictul

14:40, 22.05.2024 - Un baiat de 13 ani, din Tiraspol, a fost batut crunt cu pumnii peste fața de un alt minor de 14 ani. Imaginile video cu altercația au fost publicate pe rețele. Cazul ar fi avut loc in seara de 20 mai.

Sergiu Hanca, lecție de fair-play » „Un baiat care era copil de mingi acum noua ani, sezonul acesta caștiga titlul. Bravo lui!”

13:05, 23.04.2024 - Sergiu Hanca (32 de ani) a fost printre cei mai buni jucatori ai Petrolului in egalul cu UTA Arad, 1-1, iar la finalul partidei de pe „Ilie Oana” a spus ca are incredere ca echipa sa termine pe prima poziție a play-out-ului. Mai mult, și-a amintit despre meciul de coșmar cu Oțelul din urma cu noua ani,…

Star Matinal. Geanina Ilieș, pregatita sa devina mama pentru a doua oara! Prezentatoarea TV are un baiat in varsta de 17 ani: „E un copil...” / VIDEO

13:40, 18.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Geanina Ilieș a marturisit ca este pregatita sa devina mama pentru a doua oara. Prezentatoarea TV are un baiat in varsta de 17 ani. Iata ce marturisiri a facut vedeta pentru emisiune!

Patru cetațeni sirieni au murit in atacul israelian de la Damasc, alaturi de cei șapte militari iranieni

11:36, 03.04.2024 - Ministerul Sanatații din Siria a anunțat ca patru cetațeni ai Siriei au fost uciși in atacul realizat de Israel asupra cladirii consulatului iranian din Damasc. Alți 13 cetațeni sirieni au fost raniți in urma atacului, a precizat Ministerul Sanatații de la Damasc. Anterior, Iranul confirmase ca in atacul…

Atac israelian in Alep: cel puțin 36 de soldați sirieni uciși. Obiectivele vizate | VIDEO

07:46, 29.03.2024 - Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH) a anunțat ca cel puțin 36 de soldați sirieni au fost uciși intr-un atac israelian care a vizat regiunea Alep din nordul Siriei, in zorii zilei de vineri.


Ce parere ai despre aceasta stire?