Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O industrie cu profituri de zeci de mii de procente

Publicat:

Investitorii care cauta sa faca bani s-ar putea indrepta, cel mai probabil, catre mecanisme traditionale – actiuni si obligatiuni, de exemplu. O investitie din ce in ce mai interesanta o reprezinta, insa, o piata inca emergenta in Romania – cea a benzilor desenate. Acestea au potentialul de a aduce mai multi bani, chiar si pe termen scurt, decati ati putea crede.

0  0 0 0 0 0

Anders Nilsson, de la platforma de comparatii preturi GoCompare.com, a subliniat intr-un interviu cu Alexis Christoforous, de la , cum benzile desenate pot aduce multi bani investitorilor.

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

Preț record pe piața mondiala a sucurilor de portocale din cauza problemelor din Brazilia

17:15, 30.05.2024 - Prețul de referința pentru sucul de portocale concentrat inghețat, tranzacționat la Intercontinental Exchange din New York, a ajuns miercuri la 4,77 USD per livra. Prețul este aproape dublu fața de cel inregistrat in urma cu un an.

Cum s-a pregatit Sebastian Stan pentru a da viața versiunii mai tinere a lui Donald Trump in „The Apprentice”: „Daca eram in baie, il ascultam”

21:20, 21.05.2024 - Actorul de origine romana Sebastian Stan da viața unei versiuni mai tinere a lui Donald Trump in filmul biografic „The Apprentice". In noua drama, starul Marvel il interpreteaza pe Trump pe vremea cand acesta era un mogul imobiliar in New York-ul anilor 1970 și 1980.

Oferta publica initiala Premier Energy incepe pe 8 mai; pretul a fost stabilit intre 19 si 21,5 lei/actiune

21:00, 07.05.2024 - Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat prospectul pentru oferta publica initiala (IPO) si pentru admiterea la tranzactionare a actiunilor Premier Energy PLC pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), a anuntat, marti, compania.

Probleme pentru compania lui Elon Musk

20:40, 15.04.2024 - Tesla va concedia peste 10% din forta sa de munca la nivel global, pe fondul declinului vanzarilor si al intensificarii razboiului preturilor la vehiculele electrice (EV). Cel mai mare producator auto in functie de capitalizarea bursiera avea la 31 decembrie 140.473 de angajati la nivel global. „In…

Un exemplar dintr-o revista veche de benzi desenate, vandut la licitație cu 6 milioane de dolari

13:15, 06.04.2024 - Un exemplar in stare perfecta al primului numar al revistei Action Comics, in care Superman si-a facut prima aparitie in 1938, a fost vandut la o licitatie organizata joi, de Heritage Auctions in Dallas, cu pretul record de 6 milioane de dolari (5,5 milioane de euro). Pana acum, nicio carte de benzi…

Un exemplar dintr-o revista veche de benzi desenate, vandut la licitație cu 6 milioane de dolari

19:05, 05.04.2024 - Un exemplar in stare perfecta al primului numar al revistei Action Comics, in care Superman si-a facut prima aparitie in 1938, a fost vandut la o licitatie organizata joi, de Heritage Auctions in Dallas, cu pretul record de 6 milioane de dolari (5,5 milioane de euro). Pana acum, nicio carte de benzi…

Prețul acțiunilor Tesla a scazut puternic dupa publicarea ultimelor date privind livrarile de mașini electrice

16:10, 03.04.2024 - Prețul acțiunilor Tesla a scazut cu pana la 7% in timpul sesiunii de tranzacționare de marți a bursei de la New York, rezultatul publicarii unor date privind livrarile de mașini electrice mai slabe decat estimarile analiștilor, relateaza Markets Insider.

Pretul actiunilor companiei de social media a lui Donald Trump a crescut marti cu peste 50% la debutul pe Wall Street

20:56, 26.03.2024 - Tranzactionarea cu actiuni ale Trump Media & Technology Group (TMTG) a fost oprita pentru scurt timp, pe fondul cresterii, din cauza volatilitatii, inainte de a fi reluata in jurul orei 9:40 ET. Peste 6,5 milioane de actiuni Trump Media au fost tranzactionate pana la ora 9:50 a.m. Simbolul DJT a debutat…


Ce parere ai despre aceasta stire?