Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O îndrăgită ştiristă s-a despărţit de partenerul de viaţa din cauza fetiţei sale

Publicat:

Relația știristei cu Stelu a inceput discret și s-a terminat exact in același fel.

Cei doi au trait o frumoasa poveste de dragoste și s-au plimbat impreuna printr-o gramada de locuri superbe din Europa, cum ar fi vacanța din Milano. Insa, in momentul in care Laura și-a dat seama ca nu-și mai indeplinește indatoririle de mama pe deplin și ca fetița sa, Sasha, ii simte lipsa, a decis sa puna punct relației sale și sa petreaca mai mult timp cu micuța, potrivit Cancan.

Stelu a ințeles perfect situația, iar relația lor s-a incheiat de comun acord.

Laura și fetița ei au inceput…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Vali Vijelie și soția lui s-au desparțit dupa 28 de ani petrecuti impreuna. Carmen a confirmat totul. „Nu ma mai intereseaza unde și cu cine apare”

14:46, 22.04.2024 - Vali Vijelie și soția lui s-au desparțit dupa o relație de 28 de ani. Carmen Rusu a fost cea care a confirmat separarea de manelist, la scurt timp dupa ce acesta a fost surprins cu o alta femeie.In urma cu doar cateva zile, manelistul a fost surprins de Cancan.ro, in timp ce apare la brațul unei alte…

Numarul cazurilor de AVC la tineri s-a triplat. Cauza alerteaza lumea medicala

08:20, 25.03.2024 - S-a ajuns in aceasta situație din cauza modificarii stilului de viața. Dieta nesanatoasa, lipsa de exerciții fizice, consumul excesiv de alcool și fumatul sunt factori de risc binecunoscuți pentru AVC. De asemenea, schimbarea tehnologica a dus la transformarea pieței muncii, unde job-urile sunt extrem…

De ce s-au desparțit Oana Roman și Cornel Pasat. Care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi: „Relația noastra s-a stricat din cauza…”

18:35, 08.03.2024 - De curand, in cadrul unui interviu de tip podcast, Oana Roman a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Cornel Pasat. Iata care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi! Vedeta a facut declarațiile momentului.

Ruby rupe tacerea dupa 12 ani de relație cu Robert. Ce decizie au luat cei doi dupa ce s-a spus ca s-au desparțit. „Am demolat toata casa, am spart totul”

14:55, 29.02.2024 - Ruby și dansatorul Robert Andrei formeaza un cuplu de 12 ani, insa nu vor sa faca pasul cel mare. Mai mult, dupa ce au participat impreuna la Asia Express, in urma cu cativa ani, cei doi nu s-au mai afișat impreuna și nu au mai dat detalii despre relația de cuplu. De altfel, mulți au crezut ca au pus…

Oana Roman e singura. De ce nu are iubit la 5 luni de la desparțirea de Marius Elisei: „O sa fiu atenta, sa nu imi mai iau o țeapa atat de ingrozitoare”

12:35, 04.02.2024 - Oana Roman e singura la cinci luni de la desparțirea de Marius Elisei. Intr-un interviu pentru wowbiz.ro, vedeta nu exlude posibilitatea de a-și reface viața amoroasa in viitorul apropiat, insa spune ca va fi mult mai atenta la partenerul pe care il va alege. Dupa o relație de ani de zile, Oana Roman…


Ce parere ai despre aceasta stire?