Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O fotografie cu Ducesa Meghan a fost ştearsă de pe reţelele sociale la îndemnul Palatului. Care este motivul FOTO

Publicat:

O fotografie cu de la gala , in care pozeaza alaturi de un designer si o actrita, a fost stearsa fara explicatii de pe retelele sociale, la indemnul , potrivit presei britanice.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amenda record pentru un politician, dupa ce a numit 'pedofili' doi oameni, intr-o disputa pe rețelele sociale

03:36, 26.04.2024 - Un actor și politician din Marea Britanie va plati o amenda uriașa pentru ca a numit doi oameni pedofili. Instanța britanica a stabilit suma de 90.000 de lire sterline pentru fiecare dintre victime. Disputa a avut loc pe rețelele de socializare.

Utilizatorii site-urilor de știri din SUA sunt tot mai neimplicați pe rețelele sociale. Care este motivul

15:56, 22.04.2024 - Retragerea Meta din zona politica a dus la picajul implicarii utilizatorilor pentru postarile presei si ale partidelor aflate in campanie. Asta in timp ce compania castiga mai multi bani din reclame electorale, potrivit News.ro. 

Medicul chirurg Patriciu Achimaș, apel catre deputați sa susțina legea vaccinarii populatiei, in contextul creșterii cazurilor de rujeola: „Cei care se opun vaccinarii sunt victime ale acțiunilor de manipulare de pe rețelele sociale”

11:10, 27.03.2024 - Continue reading Medicul chirurg Patriciu Achimaș, apel catre deputați sa susțina legea vaccinarii populatiei, in contextul creșterii cazurilor de rujeola: „Cei care se opun vaccinarii sunt victime ale acțiunilor de manipulare de pe rețelele sociale” at Info real.

In imaginile dramatice postate pe rețelele sociale, se vad muncitorii care ies imediat din fabrica, dupa ce a fost declanșata alarma.

12:30, 09.03.2024 - Irlandezii voteaza vineri intr-un referendum care iși propune sa modernizeze referintele la familie și femei in Constitutia țarii, redactata in 1937, cand Biserica Catolica domina in tara asupra vietii publice si private. Deși politicienii majoritar sunt in favoarea schimbarilor propuse, ambiguitatea…

O femeie din Alba a fost inșelata cu un premiu de 300.000 de euro. O alta, cu o moștenire in aur și diamante

14:11, 28.02.2024 - Apar noi metode de inșelaciuni pe rețelele sociale și, odata cu ele, și romani care pica in plasa escrocilor. Recent, o femeie din Alba a fost anunțata ca a caștigat 300.000 de euro la un joc online. Pentru a ridica banii, i s-au cerut cateva sute de lei, drept "taxa de inregistrare". O alta femeie,…

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau s-au impacat! Ce fotografie a postat afaceristul pe rețelele de socializare / FOTO

20:50, 11.02.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, din nou impreuna. Cei doi indragostiți nu au putut sa stea prea mult timp unul fara celalalt și s-au impacat. Afaceristul a postat o fotografie alaturi de iubita lui la un evenient special, motiv pentru care erau amandoi imbracați la patru ace.

2 ani de inchisoare pentru cei care creeaza și distribuie deep fake pe rețelele sociale

20:10, 09.02.2024 - Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Bogdan Ivan, a declarat, vineri, la emisiunea „LIVE cu Rotaru și Kiss” de la Digi24, ca legea impotriva materialelor tip „deep-fake”, generate de Inteligența Artificiala, este dezbatuta in Parlament iar „pana in aprilie o sa avem aceasta lege”. 

Alerta BNR: Deepfake-uri cu Mugur Isarescu pe rețelele sociale

15:15, 05.02.2024 - Banca Nationala a Romaniei (BNR) avertizeaza ca, in ultima perioada, au fost postate pe mai multe retele de socializare imagini de tip deepfake in care sunt folosite imaginea si vocea guvernatorului Mugur Isarescu, transmite luni Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?