Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O fostă ministră, surprinsă parcînd neregulamentar

Publicat:

Fosta ministra a și șefa Centrului pentru Comunicații Strategice și , și-a parcat mașina chiar in fața trecerii de pietoni. Cazul a fost surprins de catre un activist. Fosta ministra de interne a fost surprinsa parcind neregulamentar, in fața trecerii de pietoni. Incidentul a avut loc in preajma Președinției. i-a f

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Expertiza in cazul accidentului mortal provocat de bancherul Radu Ghețea a fost facuta publica: care a fost, de fapt, cauza?

10:10, 22.03.2024 - Expertiza in cazul accidentului mortal provocat de Radu Ghețea in vara anului 2022 a fost facuta publica. Incidentul a avut drept cauza fie adormirea acestuia la volan, fie utilizarea telefonului mobil sau desfașurarea unei alte activitați ce nu ii permitea sa fie atent la drum.In același timp, soția…

Fosta nevasta a iubitului Arynei Sabalenka, ipoteza incredibila in cazul morții acestuia

20:50, 20.03.2024 - Chiar daca departamentul de poliție din Miami anunța ca principala ipoteza sinuciderea in cazul lui Konstantin Koltsov, fosta sa soție a susținut ca acesta era cel mai probabil foarte beat și moartea ar fi survenit in urma unui accident.

Ana Revenco a fost sancționata pentru parcare neregulamentara: Ce amenda a primit fosta ministra de Interne

12:20, 13.03.2024 - Fosta ministra a Afacerilor Interne și șefa Centrului pentru Comunicații Strategice și Combaterea Dezinformarii, Ana Revenco a fost amendata pentru ca și-a parcat mașina in fața trecerii de pietoni de lana Președinție.

Fosta ministra de interne Ana Revenco, amendata: Pentru ce incalcare au sancționat-o foștii subalterni

11:55, 13.03.2024 - Fosta ministra a Afacerilor Interne și șefa Centrului pentru Comunicații Strategice și Combaterea Dezinformarii, Ana Revenco a fost amendata pentru ca și-a parcat mașina in fața trecerii de pietoni de lana Președinție.

O fosta ministra a Afacerilor, surprinsa parcind neregulamentar

08:36, 07.03.2024 - Fosta ministra a Afacerilor Interne și șefa Centrului pentru Comunicații Strategice și Combaterea Dezinformarii, Ana Revenco și-a parcat mașina chiar in fața trecerii de pietoni. Cazul a fost surprins de catre un activist. Fosta ministra de interne a fost surprinsa parcind neregulamentar, in fața trecerii…

(video) Fosta ministra a Afacerilor Interne Ana Revenco, surprinsa parcand neregulamentar langa Președinție

21:21, 06.03.2024 - Fosta ministra a Afacerilor Interne și șefa Centrului pentru Comunicații Strategice și Combaterea Dezinformarii, Ana Revenco și-a parcat mașina chiar in fața trecerii de pietoni. Cazul a fost surprins de catre un activist.

(video) Fosta ministra a Afacerilor Interne Ana Revenco, surpinsa parcand neregulamentar langa Președinție

21:05, 06.03.2024 - Fosta ministra a Afacerilor Interne și șefa Centrului pentru Comunicații Strategice și Combaterea Dezinformarii, Ana Revenco și-a parcat mașina chiar in fața trecerii de pietoni. Cazul a fost surprins de catre un activist.

Barbat arestat dupa ce si-a sechestrat fosta concubina si pe partenerul acesteia

17:21, 05.03.2024 - Un barbat a fost arestat preventiv dupa ce, gelos pe fosta sa concubina, a sechestrat-o pe femeie si pe actualul partener al acesteia, pe care l-a taiat cu un cutit la o mana. Un barbat, de 43 de ani, din Targoviste a vrut sa o pedepseasca pe fosta sa concubina, de 38 de ani, suparat ca aceasta si-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?