Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O fetiță de trei ani a reușit să scape singură din mâinile atacatorului. "Ne-a spus cum a fost luată, își cerea scuze"

Publicat:

O fetița de doar trei ani a trecut printr-o situație in fața careia și un adult ar fi avut dificultați in a se descurca. Minora a fost rapita de un barbat care a lovit-o și care a incercat sa o rapeasca. Incidentul s-a petrecut in Irlanda de Nord.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fetița de 6 ani, transportata la spital dupa ce a fost lovita de o mașina

19:15, 25.04.2024 - O fetița de 6 ani a fost transportata la spital dupa ce a fost lovita de o mașina. Incidentul a avut loc in zona stadionului... The post Fetița de 6 ani, transportata la spital dupa ce a fost lovita de o mașina appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cat de greu ii este Oanei Roman sa scape de numele Elisei de pe Instagram. A reușit mai repede decat credea sa iși schimbe actele: „Nu știu ce sa mai fac”

17:01, 10.04.2024 - Au trecut aproape trei ani de cand Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, dar vedeta are probleme in continuare in a renunța la numele fostului soț pe Instagram. De curand, a povestit prin ce trece de cand a inceput sa faca demersurile pentru ca numele de Elisei sa dispara de pe rețeaua de socializare.

O femeie din Timișoara rapita și ținuta captiva de fostul iubit! Cum a reușit sa scape din mainile barbatului

14:35, 07.04.2024 - O femeie a trecut prin momente de coșmar dupa ce s-a intalnit cu fostul ei iubit. S-a urcat de buna voie in mașina lui, iar acesta a agresat-o și a lovit-o in repetate randuri. Apoi a ținut-o ostatica in locuința sa, pana cand a reușit sa strige dupa ajutor.

O fetița de opt ani a fost mușcata de un caine agresiv intr-un parc de joaca din Cluj-Napoca

12:11, 04.04.2024 - O fetița din Cluj-Napoca a ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase dupa ce a fost mușcata de un caine ziua in amiaza mare intr-un parc din oraș. Incidentul s-ar fi petrecut in cartierul Buna Ziua, dupa ce proprietarii cainelui l-ar fi lasat legat de un copac din zona.Minora se afla in parcul din zona…

Cum a reușit o comuna din Alba sa scape de PET-uri: Care a fost „arma” lor secreta

17:55, 27.03.2024 - Cum a reușit o comuna din Alba sa scape de PET-uri: Care a fost „arma” lor secreta Cum a reușit o comuna din Alba sa scape de PET-uri: Care a fost „arma” lor secreta Inca din anul 2021, la Șpring, a fost plantat primul automat de colectare selectiva din zona rurala a Romaniei. Deoarece dupa primele…

"Sunt de unde este și Messi". O femeie de 90 de ani a povestit cum a reușit sa scape cu viața din mainile teroriștilor

11:30, 22.03.2024 - "Sunt de unde este și Messi", le-a spus Esther Cunio, in varsta de 90 de ani, celor doi teroriști Hamas care intrasera in casa ei inarmati si mascati, in dimineața de 7 octombrie. Batrana s-a nascut in Argentina.

Batuta de concubin, o buzoianca a incercat sa scape din apartament, aruncandu-se de la etaj. Individul, in arest

12:00, 19.03.2024 - Un buzoian, in varsta de 53 de ani, a ajuns in arestul Poliției dupa ce și-a batut concubina. Incidentul s-a produs zilele trecute, intr-un apartament din orașul Buzau, pe fondul consumului de alcool, al unor discuții aprinse din gelozie, totul culminand cu incercarea femeii de a ieși din casa pe… geam,…

O mașina a ars ca o torța pe Autostrada A1. Șoferul și cei doi pasageri au reușit sa iasa din vehicul in ultimul moment

18:20, 10.03.2024 - Incidentul s-a produs, duminica, 10 martie, in zona kilometrului 80 al autostrazii A1, sensul de mers catre Bucuresti, dupa ce șoferul a observat ca iese fum de sub capota și a reusit sa traga masina pe banda de urgenta.Șoferul si cei doi pasageri aflati alaturi de el s-au salvat, ieșind in ultimul…


Ce parere ai despre aceasta stire?