Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie s-a dat cu bicarbonat de sodiu pe pieleși a așteptat! Ce s-a întâmplat

Publicat:

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient nelipsit din bucatariile romanilor, fiindca numeroase rețete de prajituri se bazeaza pe el. Totuși, puțini sunt cei care știu ce efecte și intrebuințari are bicarbonatul de sodiu, mai ales pentru piele!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un viceprimar PSD a lovit o femeie din echipa de campanie a PNL: „Este grav ce s-a intamplat. O gașca de agresori”

20:10, 07.05.2024 - Voinea Constantin, viceprimarul comunei Ratești, e acuzat ca ar fi lovit o femeie, membra a echipei de campanie a PNL Argeș, transmite, intr-un comunicat, Radu Perianu, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș.

A presarat bicarbonat de sodiu in jurul plantelor și a așteptat puțin. Ce a urmat e fenomenal!

11:40, 24.04.2024 - Bicarbonatul de sodiu este un ingredient care are foarte multe intrebuințari. Pe langa faptul ca ne ajuta sa curațam multe suprafețe cu pete greu de indepartat, este benefic și pentru flori. Ce se intampla daca presari bicarbonat de sodiu in jurul florilor Bicarbonatul de sodiu este singur pentru plante,…

Diferențele dintre praful de copt și bicarbonatul de sodiu in prajituri. Un patiser a oferit explicațiile

18:05, 16.04.2024 - Daca iți place sa prepari deserturi, știi deja ca cele doua sunt ingrediente folosite in scopuri diferite in rețete. Știi sa explici insa, motivul pentru care nu sunt unul și același lucru? Care sunt diferențele dintre praful de copt și bicarbonatul de sodiu și cum se pot substitui, potrivit unui patiser.…

O femeie a scapat cu viața dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc din Barlad. Nu știe ce s-a intamplat

14:00, 14.04.2024 - O femeie a cazut, sambata, 13 aprilie, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui. Victima a fost gasita de echipajul medical cu multiple leziuni, insa constienta. Femeia nu le-a putut spune medicilor ce anume s-a intamplat.

Incident straniu. O femeie a cazut de la etaj și deși este conștienta nu știe cum s-a intamplat. Are multe rani

21:05, 13.04.2024 - O femeie care a cazut, sambata, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui, a scapat cu viata, ea fiind gasita de echipajul medical ajuns acolo cu multiple leziuni, insa constienta.

(update) O femeie, la pamant pe trecere de pietoni de la Ciocana: Ce s-a intamplat

12:30, 29.03.2024 - update Potrivit poliției, femeia nu a fost lovita de o mașina. Acesteia i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni. O femeie a fost lovita de o mașina, la Ciocana. Totul s-a intamplat astazi, 29 martie, in jurul orei 10:57.

Trucuri pentru un miros placut in casa. Cum scoți „aromele” de mancare din pereți, mobila și parchet

10:35, 26.02.2024 - Din fericire, nu totul este pierdut, deoarece poți obține prospețimea pe care ți-o dorești urmand aceste trucuri pentru un miros placut in casa!Miros urat in pereți: ce trebuie sa faci?Toate mirosurile din casa sunt absorbite in pereți, covoare și pardoseala din lemn și persista mult timp in camere.…

Andrew Tate, adevarul despre presupusul videoclip in care bate o femeie cu o curea. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Am avut certuri cu...”

12:10, 20.02.2024 - Andrew Tate a elucidat unul dintre cele mai mari mistere care s-au creat in jurul numelui sau. Milionarul a spus adevarul despre videoclipul in care lovește o femeie cu o curea și a dezvaluit daca este sau nu un barbat violent, așa cum s-a spus. Iata ce s-a intamplat, de fapt.


Ce parere ai despre aceasta stire?