Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie a murit de Covid-19 la o zi după ce a născut

Publicat:

O femeie a murit la Maternitatea” din Galați, la o zi dupa ce a nascut. Femeia ajunsese la spital in stare grava, din cauza infecției cu Covid-19, anunța digi24 . Femeia din Adjud a murit duminica, la o zi dupa naștere. Ea a fost dusa la spitalul din Galați pe 11 decembrie, in stare grava, din cauza infecției cu Covid-19. O zi mai tarziu, medicii au decis sa ii faca cezariana și astfel a adus pe lume o fetița sanatoasa, testata negativ la Covid-19. Pe 13 decembrie, starea proaspetei mamici s-a deteriorat rapid și a murit.

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inca o tragedie in spitalele din Romania! O femeie a murit in Sibiu, la cateva zile dupa ce a nascut

16:06, 08.04.2024 - Inca o tragedie s-a produs la un spital din Romania! O femeie a murit, la doar cateva zile dupa ce a nascut. Aceasta s-a simțit foarte rau și a intrat in trei stopuri cardio-respiratorii. Din nefericire, pacienta nu a mai avut nicio șansa sa iși revina.

Tragedie fara margini! O femeie a murit in urma inflamației sanilor, dupa ce a nascut intr-un spital privat

15:55, 08.04.2024 - Tragedie fara margini! O femeie a murit in urma inflamației sanilor, dupa ce a nascut intr-un spital privatSpitalul Judetean Sibiu face o ancheta, dupa ce o femeie de 32 de ani a murit in unitatea medicala, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat.

Accident grav in apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava

09:46, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.

Medicii infirma ipoteza crimei: Iubitul jucatoarei de tenis Sabalenka a murit din cauza unui cheg de sange

14:55, 19.03.2024 - Moartea lui Konstantin Koltsov a zguduit marti lumea tenisului. Fostul jucator de hochei pe gheata si iubit al Arinei Sabalenka a murit la doar 42 de ani, la Miami, unde se afla alaturi de sportiva belarusa. Deși inițial presa vechiula scenariul unei crime, motivul decesului a fost altul. Potrivit…

Record: O femeie a nascut pentru a 12-a oara prin cezariana. Ultimele trei operatii s-au facut la Maternitatea din Bacau

17:10, 08.03.2024 - In 2022, presa din Romania anunta ca o femeie din Alba detine recordul la nasteri prin cezariana, imediat ce suferise pentru a 8-a oara o astfel de interventie. Acum, la Maternitatea din Bacau se inregistreaza un nou record.

Un sigur copil din Chișinau, internat in spital din cauza infecției de COVID-19. In ce stare se afla

14:10, 04.03.2024 - In rezent, in Chișinau, doar un singur copil este internat la Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase de Copii, in stare medie. Totodata, alte doua lauze sint internate la Maternitatea Municipala nr. 2. Despre acest lucru a anunțat in cadrul ședinței operative a serviciilor municipale de luni,…

Accident terifiant in Galați. O femeie a murit, dupa ce a fost lovita de un tren. Martorii au luat parte la scene cumplite

18:21, 04.02.2024 - Accident ingrozitor in Galați. O femeie a murit, dupa ce a fost lovita violent de un tren. Mai multe echipaje au ajuns la fața locului, dupa ce martorii au sunat la 112. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, caci ranile mult prea grave i-au provocat decesul!

Femeie decapitata de tren la Galați. Poliția investigheaza circumstanțele in care a murit VIDEO

17:25, 04.02.2024 - O femeie a sfarșit tragic, sub roțile unui tren in stația CFR de la Barboși. Poliția a deschis dosar penal in acest caz pentru ucidere din culpa și face cercetari pentru a stabili daca a fost vorba de o sinucidere, de un accident sau de o crima.


Ce parere ai despre aceasta stire?