Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie a mers la o inmormantare. Nu a stat pe ganduri si s-a dus direct la cosciug. De necrezut ce-a fost in stare sa-i faca persoanei moarte din sicriu. Nu a stiut ca e filmata, iar toti cei care au vazut imaginile s-au ingrozit.

Publicat:

O femeie din Odessa a fost condamnata la doi ani de inchisoare, dupa ce a fost filmata furand un inel de pe degetul unei batrane decedate.

(41 de ani) a intrat intr-o casa funerara sub pretexul ca merge la baie, dar s-a dus direct intr-o camera in se afla o batrana decedata, in sicriu.

Fara sa stie ca este filmata, femeia s-a dus direct la cosciug si i-a furat decedatei inelul de pe deget.

Dupa ce a luat bijuteria, hoata a asezat la loc mainile batranei si a iesit din camera, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, scrie .

La vederea…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la Constanța: O femeie a murit și un barbat este in stare grava dupa ce o casa a ars

08:50, 06.04.2024 - O femeie a murit și un barbat a fost dus la spital cu arsuri și intoxicat cu fum in urma unui incendiu care a cuprins o casa in timpul nopții de vineri spre sambata in localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța.

Rusia ameninta direct Romania cu lovituri de razbunare. Furia Moscovei are legatura cu baza Mihail Kogalniceanu

12:00, 21.03.2024 - Andrei Klimov, vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri Externe din Camera superioara a Parlamentului rus, avertizeaza ca, cu cat devine mai mare baza militara "antiruseasca" din Romania, cu atat cresc șansele ca aceasta sa fie printre primele ținte ale loviturilor de retorsiune. Motivul invocat…

O femeie a instalat o camera ascunsa in bucatarie și a vazut ce-i punea soțul in bautura

13:40, 27.02.2024 - O femeie din Texas a povestit cum a aflat ca soțul ei a otravit-o in timp ce era insarcinata. Barbatul și-a recunoscut vinovația in fața instanței, insa a primit o pedeapsa redusa in urma unei ințelegeri judiciare.

Femeie in stare grava, dupa ce a fost batuta in Centrul Vechi. Agresorul este cautat de Poliție

19:20, 25.02.2024 - O femeie a fost batuta in noaptea de sambata spre duminica și a fost gasita in stare de inconștiența in scara unui bloc din Centrul Vechi al Capitalei, a anunțat Poliția, care a precizat ca se fac verificari pentru infracțiunea de tentativa de omor.„La data de 25 februarie 2024, in jurul orei 05.40,…

A apasat accelerația din greșeala și a intrat direct in restaurant, avand și un copil pe bancheta din spate! O femeie a fost lovita… (VIDEO)

13:20, 18.02.2024 - Un clujean, in timp ce se afla la Baile Herculane, a intrat cu mașina intr-un restaurant, avand și un copil pe bancheta din spate. In urma accidentului, o femeie a fost lovita, iar imobilul a fost distrus. Camerele de supraveghere din zona au surprins momentul in care un șofer, in varsta de 48 de ani,…

O femeie a descoperit in casa ei, chiar in spatele oglinzii de la baie, o camera „secreta”. A filmat tot și a aratat dovezile

17:35, 11.02.2024 - O tanara a simțit ca e mereu aerul rece in baie și, incercand sa descopere cauza, a descoperit ca in spatele oglinzii se afla o camera „secreta”. Femeia a intrat in ea și a filmat peste ce a putut sa dea.


Ce parere ai despre aceasta stire?