Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie a fost prinsă cu droguri, pentru că purta punguțele pe post de fundițe în păr

Publicat:

Un polițist din a facut o descoperire cel puțin bizara, atunci cand a tras pe dreapta o femeie care avea numerele de inmatricurare expirate. Incercand sa cerceteze o problema, a dat peste alta și mai mare, printr-o simpla observație.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Donald Trump vrea sa trimita trupe speciale americane in Mexic care sa-i ucida pe traficanții de droguri

15:00, 08.05.2024 - Donald Trump le-a declarat consilierilor sai de campanie ca, in cazul in care va fi ales din nou președinte al SUA, intentioneaza sa trimita aceste forte „cu sau fara sprijinul guvernului mexican" pentru a-i asasina traficanti de droguri, relateaza revista americana Rolling Stone, citata de EFE și Agerpres.Potrivit…

Zbura in Egipt cu 32 de mii de dolari, nedeclarați: O femeie, prinsa la Aeroport cu o avere in bagajul de mana

09:50, 08.05.2024 - O femeie straina este cercetata de oamenii legii dupa ce a fost prinsa cu valuta nedeclarata la Aeroportul Internațional Chișinau. Potrivit informațiilor femeia a incercat sa plece in Egypt cu circa 32 de mii USD, tainuiți in bagajul de mana.

(video) Prinsa cu droguri de 42 000 lei: O femeie din capitala, reținuta in timp ce ascundea dozele intr-un cartier privat

15:36, 08.04.2024 - Un grup de persoane suspectate de trafic de droguri prin intermediul aplicației Telegram a fost deconspirat de ofițerii Direcției combaterea criminalitații organizate a INI și Inspectoratului de Poliție Botanica, sub egida procurorilor Procuraturii mun. Chișinau, Oficiul Botanica.

Și-a cusut banii in pantaloni: O femeie, prinsa la Aeroport cu 30 de mii de dolari, tainuiți sub haine

09:30, 26.03.2024 - Doua femei sunt documentate pentru tentativa trecerii frontierei fara a face declarație vamala pentru sumele de bani transportate, peste limita admisibila de lege. Cazurile au fost inregistrate ieri, 25 martie, pe Aeroportul Internațional Chișinau.

Femeie ucisa de propriul fiu, in Mehedinți. Cum s-a ajuns la crima

09:40, 02.03.2024 - O femeie de 54 de ani din judetul Mehedinti a fost ucisa de propriul fiu, care ar fi consumator de droguri.Potrivit www.actualmehedinti.ro, incidentul a avut loc in Drobeta Turnu Severin.O femeie de 54 de ani a fost ucisa de fiul sau, de 28 de ani. Cei doi locuiau impreuna, dupa ce femeia divortase.…

Crima in Drobeta-Turnu Severin! Femeie de 54 de ani, ucisa de propriul fiu, cunoscut drept consumator de droguri / FOTO

09:10, 02.03.2024 - O crima cu sange rece a avut loc, noaptea trecuta, Drobeta-Turnu Severin. Este vorba despre o femeie in varsta de 54 de ani, care a fost omorata de propriul fiu, in varsta de 28 de ani, cunoscut drept consumator de substanțe interzise.

Femeie de 87 de ani cercetata pentru trafic de droguri. Octogenara iși ajuta nepoții sa vanda cocaina și canabis

13:05, 01.03.2024 - O femeie de 87 de ani este cercetata de DIICOT Ialomita intr-un dosar de trafic de droguri de risc, aceasta fiind acuzata ca a vandut canabis si cocaina cu suma de 1.700 lei la fiecare tranzactie, conform unui comunicat de presa transmis de DIICOT, vineri.

Oradeanca, prinsa cand plasa droguri unui polițist sub acoperire. Vindea ecstasy ca sa achite rata la casa

09:35, 15.02.2024 - O tanara de 23 de ani, din Oradea, a fost condamnata de Tribunalul Bihor la 2 ani și 2 luni de inchisoare cu suspendare dupa ce a fost prinsa in flagrant delict in timp ce incerca sa vanda unui polițist sub acoperire 100 de comprimate de ecstasy.


Ce parere ai despre aceasta stire?