Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O broască a STRICAT POZA de la lansarea navetei spaţiale LADEE FOTO

Publicat:

O fotografie care trebuia sa surprinda lansarea in atmosfera a navetei spațiale LADEE, vineri, a fost "stricata" de o broasca de pe fundal, potrivit NYDailyNews.

Imaginea uimitoare a fost realizata cu un aparat de fotografiat la distanțe mari, foarte performant.

"Echipa de fotografie confirma ca broasca este reala", a declarat NASA pe Instagram.


In fumul portocaliu micul amfibian este vazut zburand prin aer, fara indoiala propulsat de lansarea exploziva a navetei.

Nu este clar daca broasca a supraviețuit sau nu.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Anouchka Delon a publicat o fotografie a tatalui ei 'cu acordul acestuia' / FOTO

21:05, 22.04.2024 - Anouchka Delon a publicat, luni, pe Instagram, o fotografie a tatalui ei, Alain Delon, "cu permisiunea acestuia". Actorul, care a fost plasat recent sub tutela consolidata, apare cu fata emaciata si cu barba, dar ochii sai sunt inca patrunzatori.

Fiica lui Alain Delon a publicat o fotografie cu tatal ei „cu acordul sau”. „Mi s-a parut ca era chipes”

20:50, 22.04.2024 - Celebrul actor francez Alain Delon, 88 de ani, a fost surprins intr-o fotografie publicata luni de fiica sa, Anouchka Delon, pe Instagram, „cu permisiunea acestuia”, transmite News.ro.„Vineri dimineata am facut o fotografie cu tatal meu. Doar pentru mine. Un suvenir din timpul petrecut impreuna. Faptul…

Primarul Cristian Mihai Lazar la lansarea candidatilor PNL Salaj

11:21, 21.04.2024 - Alatura-te acestui canal pentru a primi acces la beneficii:  https://www.youtube.com/channel/UCug9dNJcNSA875dabXtIr3g/join Te poti abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV  https://www.youtube.com/c/ztvro  click pe clopotel si vei primi cel mai repede link cu informatiile video de pe canal. Facebook: …

Nicolae Ciuca la lansarea candidatilor PNL Salaj

11:00, 21.04.2024 - Alatura-te acestui canal pentru a primi acces la beneficii:  https://www.youtube.com/channel/UCug9dNJcNSA875dabXtIr3g/join Te poti abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV  https://www.youtube.com/c/ztvro  click pe clopotel si vei primi cel mai repede link cu informatiile video de pe canal. Facebook: …

Dan Ghiurco primarul Jiboului la lansarea candidatilor PSD Salaj

22:01, 16.04.2024 - Alatura-te acestui canal pentru a primi acces la beneficii:  https://www.youtube.com/channel/UCug9dNJcNSA875dabXtIr3g/join Te poti abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV  https://www.youtube.com/c/ztvro  click pe clopotel si vei primi cel mai repede inregistrarile video. Facebook:  https://www.facebook.com/groups/ztvmedia/…

SUA aveau in vedere lansarea unui program de inginerie inversa pentru navele spațiale extraterestre

21:45, 09.03.2024 - Potrivit dezvaluirilor inedite facute de Pentagon, Guvernul Statelor Unite s-a gandit in trecut la elaborarea unui program de recuperare și de inginerie inversa pentru orice nava spațiala extraterestra capturata.

Fotografie rara cu ”soacra” lui Selly. Cum arata mama Smarandei Știrbu, iubita vloggerului

14:55, 27.02.2024 - Smaranda Știrbu a postat pe contul personal de Instagram o fotografie rara in care apare alaturi de mama ei. Mulți au remarcat imediat de la cine a moștenit frumusețea iubita lui Selly. Iata cum arata viitoarea soacra a vloggerului!

Loredana Groza a publicat o fotografie cu ea din anul 1995. Cum arata vedeta cu aproape doua decenii in urma / FOTO

17:30, 19.02.2024 - Loredana Groza a reușit sa iși surprinda, din nou, fanii! De aceasta data, vedeta a publicat pe Instagram o imagine veche de aproape doua decenii. Cum arata vedeta intr-o fotografie din anul 1995.


Ce parere ai despre aceasta stire?