Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O alertă falsă cu bombă la un mall din București a stat necitită de poliție mai bine de 10 ore

Publicat:

Emailul prin care poliția a fost anunțata ca o bomba a fost plasata intr-un mare centru comercial din București a stat necitit aproape zece ore. Mesajul a fost trimis la miezul nopții, insa a fost deschis de un polițist abia la ora 10 dimineața, scrie digi24.ro.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

UPDATE: Alerta cu bomba de pe Aeroportul Chișinau s-a dovedit a fi falsa

21:55, 21.04.2024 - UPDATE//Alerta cu bomba de pe Aeroportul Chișnau s-a dovedit a fi falsa. Activitatea Aeroportului Internațional Chișinau a fost reluata in regim normal. //Pe fapta data a fost inițiata o cauza penala pentru comunicarea mincinoasa cu buna-stiinta despre actul de terorism, conform art. 281, care se pedepseste…

(update) Activitatea Aeroportului Chișinau, perturbata de o noua alerta cu bomba falsa: Ce risca faptașul

19:30, 21.04.2024 - Alerta cu bomba pe Aeroportul Internațional Chișinau s-a dovedit a fi falsa. Potrivit ofițerei de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi, activitatea aerogarii a fost reluata in regim normal.

Alerta cu bomba din Aeroportul Chisinau, falsa: Ce spun oamenii legii

12:06, 21.04.2024 - Alerta cu bomba din Aeroportul Internațional Chișinau, care a pus pe jar oamenii legii aseara, s-a dovedit a fi falsa. Informația a fost comunicata pentru UNIMEDIA de ofițera de presa a Poliției de Frontiera, Raisa Novițchi.

Alerta in Capitala. O fetița de 2 ani a cazut de la etaj/Micuța, transportata de urgența la spital

14:35, 15.04.2024 - Incident grav, luni, in București. Atat cadrele medicale, cat și polițiștii au fost sesizați despre aceasta situație și au intervenit. S-a intamplat in Sectorul 1 al Capitalei, unde un copil a cazut de la etajul unui bloc. Din cate s-a aflat chiar de la Poliție, e vorba despre o fetita in varsta de…

Alerta cu bomba la un liceu din sectorul Rișcani: Elevii și profesorii, evacuați

09:55, 18.03.2024 - Alerta cu bomba la un liceu din sectorul Rișcani. Poliția a fost sesizata in juru orei 08:45, prin intermediul serviciului unic 112. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA, de șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General de Poliție, Diana Fetco.

Reacția Ambasadei Rusiei din București, dupa alerta cu bomba: Tentativa de sabotaj electoral

14:20, 17.03.2024 - Beatris Ionița (www.b1tv.ro) Prima reacție a Ambasadei Rusiei din București, dupa descoperirea unui rucsac suspect abandonat in fața cladirii, a fost de a interpreta incidentul ca o tentativa de sabotaj electoral. Ambasada a concluzionat ca a fost „o incercare deliberata a dușmanilor Rusiei de a provoca…

Ambasada Rusiei in Romania, despre alerta cu bomba de la sediul sau: „O incercare deliberata a dusmanilor de a provoca panica”

11:20, 17.03.2024 - Ambasada Rusiei in Romania a reacționat in cazul genții suspecte gasite langa cladirea reprezentanței diplomatice din București și a catalogat incidentul drept o „incercare deliberata a dusmanilor Rusiei de a provoca panica”.

Imagini absolut șocante pe strazile din Capitala. Copilaș, aplecat peste ușa mașinii in mers. Poliția il cauta pe șofer

16:45, 01.03.2024 - Alerta in București. S-a facut apel la Poliție dupa ce un copil a fost vazut ieșit pe jumatate pe geamul unei mașini in trafic, in zona Salajan. Brigada Rutiera precizeaza ca nu s-a inregistrat nicio plangere legata de vreun copil transportat intr-o mașina, aplecat pe geamul deschis, dar il cauta…


Ce parere ai despre aceasta stire?