Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O adolescenta stabilita in Canada reprezinta Romania la Miss Teen 2012

Publicat:

, o adolescenta in varsta de 16 ani nascuta la Bucuresti si stabilita in Canada, a fost desemnata 2012 si reprezinta Romania in competitia internationala de frumusete Miss Teen 2012, care se desfasoara pana in 30 iunie in Huston, Texas.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de agentia care detine licenta Miss Teen in Romania, , o adolescenta in varsta de 16 ani nascuta la Bucuresti, dar stabilita in Canada, reprezinta zilele acestea Romania intr-un concurs international de frumusete, care are loc pana in 30 iunie in Huston, Texas (SUA).

"In…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rodica Mandache va fi distinsa cu Premiul pentru Intreaga Cariera la Premiile Gopo 2024

10:51, 10.04.2024 - Rodica Mandache are mult curaj sa-si priveasca in suflet si in asta consta marea arta a transfigurarii. Punand in rol mai tot sau cat mai mult din ce-i compune fiinta. De unde si adevarul scenic pe care in aceste cazuri il putem atat de greu desparti de adevarul vietii”, Doina Papp in Adevarul.ro Cariera…

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Alexandra Botez face furori in poker. Șahista cu parinți romani a devenit ambasadoarea unei marci

11:15, 04.04.2024 - Alexandra Botez este noul ambasador GGPoker. Nascuta in Texas, din parinți romani care au emigrat inainte de 1990, Alexandra s-a bucurat de primele valuri de popularitate dupa succesul serialului „The Queen's Gambit”.

Tatu, nume sinonim cu performanța

00:10, 04.04.2024 - Performanța notabila pentru adolescenta Alexia Tatu, sportiva care la cincisprezece ani a preferat sa „sara” peste cateva grupe de varsta și sa lupte cu jucatoare mai in varsta cu cel puțin trei-patru ani. Buzoianca și-a trecut in cont, marți dupa-amiaza, inca un turneu de seniori. Este vorba despre…

Sambo: CSM Constanta a transferat-o pe Volha Maleika, nascuta in Belarus, de patru ori campioana mondiala (GALERIE FOTO)

10:35, 18.03.2024 - La Campionatul National de Sambo pentru seniori, intrecere desfasurata la Bucuresti, sportivele de la CSM Constanta au avut evolutii foarte bune. In ordinea categoriilor de greutate, cele trei sportive participante au ocupat primele locuri, devenind astfel campioane nationale. La categoria 54 kg, s…

CSM Constanta atletism: La 67 de ani, Coculeana Oltean - doua medalii de aur si una de argint la Nationale. Performanta nu are varsta!“ (GALERIE FOTO)

17:00, 05.03.2024 - Coculeana Oltean a obtinut aurul national in probele de greutate si 400 m, iar argintul i a revenit la 60 m. Sala "Ioan Soterldquo; din Bucuresti a gazduit intrecerile Campionatelor Nationale de atletism ndash; Masters, editie 2024, intrecere care le a adus medalii si sportivilor de pe litoral. Coculeana…

LASZLO KOVACS: „Ar trebui sa nu ne concentram pe a avea rapid rezultate, ci pe a construi generații performante in hochei”

19:30, 28.02.2024 - Team Wolves Romania s-a intors recent de la Turneul de Hochei PeeWee din Canada, cu rezultate onorabile, dar care ar putea fi imbunatațite daca Sportul romanesc ar avea o strategie coerenta și stabila. Despre ce, cum, cand și cat ar trebui facut ne vorbește antrenorul Laszlo Kovacs , cel caruia i se…


Ce parere ai despre aceasta stire?