Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nuntă regală în Iordania: cine este Rajwa Al Saif, viitoarea soție a prințului Hussein

Publicat:

Nunta regala in Iordania: cine este , viitoarea soție a prințului Hussein

''Ne-a facut cunostinta un coleg''. Aceasta este singura informație pe care Prințul Hussein a dat-o vorbind despre , care pe 1 iunie ii va deveni soție, Prințesa a Iordaniei și viitoare Regina.

CITESTE SI , despre scenariul ca PNL sa ramana cu premier pana la toamna: 'Vrabia malai viseaza, dar nu cred ca se poate intampla' 10:54 355 Șoc la Veneția: apa unui canal a devenit fosforescenta. Nimeni nu-și poate explica ciudațenia/ Video 10:48 499 BREAKING NEWS Ultima ora – 'In momentul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

”Sosia” lui Kate Middleton, o figura regala și ea. Seamana izbitor cu Prințesa de Wales, e reincarnarea Cenușaresei

13:30, 25.04.2024 - Cine este sosia lui Kate Middleton, cu care prințesa are atat de multe in comun. Pe langa faptul ca seamana izbitor și au același stil vestimentar, ambele sunt figuri regale de excepție. Mulți au spus ca nu reușesc sa le deosebeasca. Cine este sosia lui Kate Middleton Kate Middleton este una dintre…

BEBELUȘ REGAL Prințul Hussein al Iordaniei și Rajwa vor deveni parinți

18:40, 15.04.2024 - Prințul Hussein, fiul Regelui Abdullah al II-lea și al Reginei Rania a Iordaniei, a anunțat ca soția lui, Prințesa Rajwa, este insarcinata. The post BEBELUȘ REGAL Prințul Hussein al Iordaniei și Rajwa vor deveni parinți first appeared on Informatia Zilei .

Situatie fara precedent in familia regala: regele si viitoarea regina lupta impotriva cancerului. Marea Britanie e in soc

08:46, 23.03.2024 - Dupa ce Catherine Middleton, prințesa de Wales, a dezvaluit vineri ca a fost diagnosticata cu cancer și se afla in „primele etape” ale tratamentului, Marea Britanie si nu numai este in soc.

Mogulul Rupert Murdoch, in varsta de 92 de ani, s-a logodit cu iubita sa: ce varsta are viitoarea soție

16:45, 08.03.2024 - La 92 de ani, omul de afaceri american de origine australiana Rupert Murdoch, care deține imperiul media News Corporation, al doilea mare conglomerat media din lume, anunța ca s-a logodit și se va casatori din nou.

O noua nunta surpriza in showbiz! Actorul celebru dintr-un serial iubit de romani a cerut-o de soție pe iubita

16:00, 31.01.2024 - Bucurie mare in showbiz-ul romanesc. Unul dintre cei mai celebri actori a facut cel mai important pas al vieții sale: și-a cerut iubita in casatorie. A decis ca ea este aleasa, femeia pe care trebuie sa o duca la altar. Afla totul despre momentul emoționant. Logodna impresionanta in showbiz Celebrul…

Biden anunta ca a decis raspunsul in urma atacului cu drona asupra trupelor americane in Iordania

19:11, 30.01.2024 - Joe Biden a anuntat ca s-a hotarat asupra modului in care Statele Unite vor raspunde atacului cu drona comis duminica de grupari pro-iraniene asupra trupelor americane stationate in nord-estul Iordaniei, in apropierea frontierei cu Siria, dupa ce a examinat cum pot fi pedepsite aceste grupari.

Soldati americani ucisi si raniti in Iordania intr-un atac pe care Biden il atribuie gruparilor pro-iraniene

20:35, 28.01.2024 - Trei militari americani au fost ucisi si mai multi altii raniti intr-un atac cu drona asupra trupelor SUA stationate in nord-estul Iordaniei in apropierea frontierei cu Siria, a anuntat duminica presedintele american Joe Biden, care a atribuit atacul gruparilor pro-iraniene.


Ce parere ai despre aceasta stire?