Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Numele Andreei Esca, implicat într-un scandal. Jurnalista e foc şi pară. "Cât costă să n-ai niciun Dumnezeu?"

Publicat:

este foc si para, dupa ce numele ei a fost implicat intr-o afacere pe internet. Prezentatoarea a fost cea care a tinut sa le spuna fanilor sai cum stau lucrurile si, mai ales sa nu se lase pacaliti.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilinca Vandici, schimb de replici la TV cu Lidia Fecioru: „Trebuie sa-mi gasesc unul care nu a mai fost casatorit niciodata”

16:51, 20.04.2024 - Ilinca Vandici a avut un schimb de replici cu Lidia Fecioru in emisiunea „Follow Us” de la Kanal D2. Prezentatoarea nu a fost de acord cu afirmațiile invitatei sale in ceea ce privește relația dintre un barbat și o femeie.O dezbatere aprinsa a izbucnit in emisiunea „Follow Us" de la Kanal D2, moderata…

Inlocuitorul lui Luis Rubiales la Federația de Fotbal a Spaniei, implicat intr-un scandal de corupție

18:45, 12.04.2024 - ​Pedro Rocha, presedintele interimar al Federației de Fotbal a Spaniei, a fost și el inculpat și audiat vineri intr-un scandal de corupție ce se refera la nereguli in contractele semnate de RFEF in ultimii cinci ani.

Lili Sandu, detalii neștiute despre tatal copilului ei. „In fiecare cuplu exista anumite discuții. Nu aș vrea sa ma gandesc ca a fost un moment mai greu”

16:05, 04.04.2024 - Lili Sandu și Silviu Țolu traiesc de mai mult timp o frumoasa poveste de dragoste. Au impreuna un baiat și in curand vor face pasul cel mare. In cadrul unui interviu, prezentatoarea de la Vorbește Lumea a povestit cum și-a cunoscut partenerul și cum gestioneaza conflictele dintre ei.„Ne-am cunoscut…

Andreea Esca, folosita pentru o inselaciune pe internet. Prezentatoarea stirilor de la PRO TV isi atentioneaza fanii: „Verificati foarte bine”

13:50, 04.04.2024 - Andreea Esca, celebra știrista de la PRO TV, a devenit ținta unei tentative de inșelaciune pe internet. Imaginea vedetei a fost folosita intr-o reclama falsa, iar fanii au avertizat-o. Ulterior, Andreea Esca a transmis un mesaj cu privire la inșelatoria respectiva. Imaginea Andreei Esca, folosita pe…

Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei

08:55, 28.03.2024 - Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei Continue reading Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei at Tabu.

Dan Morega A LOVIT o jurnalista, a fost nevoie de intervenția poliției. Gest halucinant al fostului baron, in plin scandal cu permisul de conducere

13:30, 22.03.2024 - Fostul prefect a organizat o conferința de presa dupa ce s-a ales cu un nou dosar penal, iar la un moment dat, enervat de intrebarile unei jurnaliste, i-a cerut acesteia sa paraseasca incaperea, dupa care a inceput sa o agreseze fizic. Dan Ilie Morega a facut accident. Fostul prefect de Gorj avea permisul…

Primarul Clujului, implicat intr-un uriaș scandal fotbalistic. „Speram ca instanțele sa starpeasca minciunile domnului Boc”

11:25, 10.03.2024 - O postare in care critica un club de fotbal ca a facut blat ii va aduce primarului Emil Boc un proces in instanța. Cel puțin asta au declarat reprezentanții instituției sportive care se declara șocați de „afirmațiile iresponsabile” ale edilului.


Ce parere ai despre aceasta stire?