Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Numărul alpiniştilor care au murit pe Everest în sezonul de ascensiune de primăvară a crescut

Publicat:

Un american a murit in timp ce se intorcea de pe varful , crescand la trei numarul alpinistilor care au murit in timpul sezonului de ascensiune din primavara acestui an pe cel mai inalt varf din lume,

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetita de 4 ani lasata nesupravegheata, lovita grav de o masina la Orastie. A murit la spital

12:05, 27.04.2024 - O fetita de 4 ani a murit, dupa ce a fost accidentata grav pe o strada din municipiul Orastie, in cauza fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, a informat, sambata, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara.

Un barbat a murit in accidentul produs pe Centura Capitalei

16:35, 25.04.2024 - Șoferul unuia din cele doua autoturisme implicate in accidentul produs joi pe Centura Capitalei a murit, anunța IPJ Ilfov. Fiul acestuia, ranit in accident, a fost dus la un spital din București.

Un copil de 8 ani a murit intoxicat cu fum, in apartamentul care a luat foc

14:55, 23.04.2024 - Un copil in varsta de opt ani a murit miercuri dimineata intr-un incendiu izbucnit intr-un bloc din municipiul Ploiesti. Potrivit primelor informatii, el era singur acasa, tatal sau fiind plecat la biserica.

Doliu in presa romaneasca! Un cunoscut fotograf sportiv a murit la doar 45 de ani

08:40, 22.04.2024 - Doliu in presa romaneasca! Un cunoscut fotograf sportiv a murit la doar 45 de aniDoliu in lumea sportului și a presei romanești. Un cunoscut fotograf sportiv, Alexandru Hojda, s-a stins la doar 45 de ani, lasand in urma lui un gol de nedescris.O veste tragica a șocat comunitatea sportiva din…

14 salajeni au murit din cauza pneumoniei

11:50, 18.04.2024 - Din pacate, in sezonul 2023 – 2024, 14 salajeni au murit din cauza pneumoniei, conform Direcției de Sanatate Publica Salaj. Este vorba despre persoane varstnice, majoritatea avand și alte probleme de sanatate. In același interval, peste 400 de pacienți cu pneumonie și avand varsta de peste 65 de ani…

Peste 200 de animale au murit intr-un incendiu la gradina zoologica din Crimeea

18:31, 16.04.2024 - Peste 200 de animale exotice au murit intr-un incendiu izbucnit la o gradina zoologica din Crimeea, au anuntat marti mass-media din aceasta peninsula ocupata de Rusia, informeaza DPA, preluat de Agerpres.

Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana Abramovici

16:35, 15.04.2024 - Doliu imens in lumea muzicii de petrecere! A murit 'Piranda de la Timișoara', Adriana AbramoviciEste doliu in lumea muzicii de petrecere, dupa anunțul decesului artistei supranumite "Piranda de la Timișoara", Adriana Abramovici.


Ce parere ai despre aceasta stire?