Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nucile caju – ce beneficii au și cum e bine să le consumi. Rețete cu caju

Publicat:

Nucile caju sunt originare din Brazilia, dar datorita gustului deosebit și numeroaselor proprietați nutritive, in prezent, sunt cultivate la scara larga in mai multe țari. Descopera ce beneficii au nucile de caju.Nucile de caju pot fi consumate ca atare, in stare cruda, dar pot fi preparate intr-o multitudine de rețete. Spre exemplu, branza și smantana de caju sunt foarte apreciate chiar și la noi.Despre arborele de cajuNucile de caju sau alunele de caju, a caror denumire știițifica este Anacardium occidentale cresc intr-un arbore din familia Anacardiaceae, originar din Brazilia, membru al aceleiași…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Salata verde: proaspata, versatila și plina de nutrienți. Beneficii și idei de rețete

12:20, 08.05.2024 - Salata verde nu este doar o garnitura banala, ci un ingredient versatil care poate fi utilizat intr-o varietate de preparate delicioase și nutritive. Bogata in vitamine, minerale și fibre, salata verde este esențiala pentru o dieta sanatoasa.

Explorand universul cafelei: Beneficii, rețete și inovații de la HotSpot Coffee

18:15, 03.05.2024 - Cafeaua, una dintre cele mai indragite bauturi la nivel mondial, nu este doar o parte vitala a rutinelor matinale; ea ofera și o mulțime de potențiale beneficii pentru sanatate și stilul de viața. Atat entuziaștii, cat și scepticii, dezbat adesea meritele și dezavantajele acesteia, de la impactul sau…

Rețete de paste cu orez

11:55, 14.04.2024 - Pastele de orez sunt foarte populare in bucataria asiatica, unde, așa cum știm, și orezul este mancare de baza, chiar mai mult decat la noi. Pastele de orez au o textura aparte și sunt apreciate de foarte mulți gurmanzi din lumea intreaga. Descopera așadar unele dintre cele mai delicioase rețete cu…

Semințele de in, importante beneficii pentru sanatate

17:10, 12.04.2024 - Semințele de in, cu aroma sa blanda, de nuca și consistența crocanta, sunt un ingredient versatil care poate imbunatați gustul și textura aproape oricarei rețete. O porție de semințe de in furnizeaza proteine, fibre și acizi grași omega-3. Consumul poate contribui la scaderea riscului de apariție a…

Nutriționist: Nu exista o ora obligatorie pentru micul dejun

09:45, 09.04.2024 - Sunt sigura ca printre cei care citesc aceste randuri sunt practicanți de mic dejun, dar și oameni care il ocolesc. Foarte bine. Diversitatea e buna. Avem de invațat unii de la alții. In practica mea intalnesc atat oameni care se trezesc chiar mai devreme ca sa aiba timp sa manance un mic dejun copios,…

Cate oua poti manca pe zi. Ce diferența este intre oul fiert și oul prajit

19:55, 05.04.2024 - Ouale pot fi consumate zilnic fara teama! Un adult sanatos poate consuma pana la trei oua pe zi, iar un copil poate consuma unul, cel mult doua oua pe zi, in funcție de varsta. Adevarata intrebare nu este cate oua poți manca pe zi, deoarece sunt alimente foarte hranitoare, de care avem nevoie la orice…

Rețete de mancare cu leurda

18:15, 05.04.2024 - Leurda este una dintre cele mai delicioase verdețuri de primavara și este plina de nutrienți, vitamine și minerale. Descopera ce beneficii are leurda pentru sanatate și inspira-te din unele dintre cele mai gustoase rețete de mancare cu leurda.Ce beneficii are leurda pentru sanatateLeurda sau usturoiul…

Leguma pe care trebuie sa o consumi zilnic in Postul Paștelui: beneficii fantastice pentru organism. O porție are numai 20 de calorii!

07:45, 19.03.2024 - Sparanghelul, o leguma subevaluata in tradițiile culinare romanești, este un aliment remarcabil atat din punct de vedere nutrițional, cat și culinar. Cu forma sa distinctiva, sparanghelul adauga o nota rafinata și delicata oricarei mese, fiind o alegere ideala pentru cei care iși doresc sa iși imbunatațeasca…


Ce parere ai despre aceasta stire?