Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu mai pune lapte în piure. Secretul ca să iasă cremos şi gustos

Publicat:

In momentul in care avem nevoie de o garnitura, apelam la piureul de cartofi. Acest preparat este unul dintre cele mai indragite. Mai mult, acesta se face ușor și rapid, iar ingredientele sunt unele la indemana. De asemenea, piureul se potrivește cu aproape toate tipurile de carne. Toata lumea se intreaba cum pot obține un […] The post Nu mai pune lapte in piure. Secretul ca sa iasa cremos si gustos appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nu mai fierbe ardeii umpluți in apa. Altul este secretul ca sa iasa ca la bunica

11:00, 24.04.2024 - Vrei sa prepari ardei umpluți inainte de sarbatorile pascale? Bucatarul Ovidiu din Bacau a dezvaluit care este secretul preparatului. Nu trebuie sa fierbi legumele in apa, ci in sos. Cum trebuie sa procedezi. Ardei umpluți. Secretele preparatului Ardeii umpluți sunt un preparat delicios pentru fiecare…

Secretul celui mai gustos cheesecake. Se va coace uniform și nu va avea deloc crapaturi

22:30, 19.04.2024 - Daca te-ai intrebat vreodata cum faci cel mai bun cheesecake, acest articol este pentru tine. Rezultatul va fi un desert bogat, cremos, pe care il poți personaliza cu toppingul preferat. Textura lui va fi perfecta, iar așa-zisul blat nu se va sparge, nu va prezenta crapaturi și se va coace uniform.…

Secretul celui mai gustos drob-aperitiv de post. Un deliciu, iese savuros

00:15, 15.04.2024 - Drobul este unul dintre cele mai iubite preparate, nelipsit de pe masa de Paște. Totuși, il putem prepara și inainte de Inviere, dar special de post. Va prezentam cea mai interesanta rețeta, cu care vei putea pregati cel mai gustos aperitiv fara carne. Secretul unui drob de post ca la carte Chiar daca…

Nu mai pune margarina in piureul de post! Ingredientul care il face gustos, asa faceau gospodinele pe vremea lui Ceausescu

14:45, 21.03.2024 - Nu mai pune margarina in compoziția de tuberculi fierți! Poți apela la ingredientul pe care il foloseau gospodinele din Romania pe vremea lui Nicolae Ceaușescu pentru a oferi aroma preparatului. Cum trebuie sa procedezi ca sa pregatești piure de post ca in comunism. Piureul de cartofi, o mancare de…

Cum functioneaza toaletele avioanelor, de fapt. Secretul stiintific din spatele acestui detaliu

19:10, 15.03.2024 - V-ați gandit vreodata la modul in care funcționeaza avioanele? Un obiect de zeci de tone care ajunge in aer și ne transporta la destinația noastra in siguranța. Cu toate aceste, la ce ne gandim mai puțin sunt funcțiile zilnice care au loc la bord. Cum funcționeaza toaletele avioanelor Folosirea apei…

Ce faci cu florile primite pe 8 martie. Asa te poti bucura de ele in fiecare an, secretul florarilor 

12:40, 07.03.2024 - Tradițional, in ziua de 8 martie, femeile primesc flori in semn de recunoștința și aprecieze. Cele mai comune flori de oferit in aceasta zi sunt zambilele, narcisele sau lalelele. Dar ce faci cu florile primite pe 8 martie astfel incat sa reziste mai mult timp? Din pacate, multe dintre aceste flori…

Nu mai pune lapte sau apa in piure! Ingredientul care il face mult mai bun si mai cremos decat la restaurant

15:35, 01.03.2024 - Secretul celui mai bun piure de cartofi nu sta in lapte sau unt. Totul are legatura cu modul in care legi ingredientele intre ele, pentru a forma o compoziție cremoasa. Afla in randurile de mai jos ce trebuie sa pui in cartofi pentru ca rezultatul final sa fie ca la restaurant. Secretele unei porții…

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece sau calda? Secretul știut de marii bucatari

15:00, 27.02.2024 - Pasionații de mancaruri cu fasole cunosc dilema legata de inmuierea acesteia inainte de gatire. Fasolea se pune la inmuiat in apa rece sau calda? Și cat timp este necesar? Sunt intrebari frecvente ce necesita raspunsuri precise pentru a obține rezultatele dorite in bucatarie. Tipuri de fasole Exista…


Ce parere ai despre aceasta stire?