Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu mai pune acest orez în sarmale. Le strică gustul și ies tari. Secretul bucătarilor

Publicat:

Bucataresele știu ca unul dintre preparatele iubite de cei apropiați sunt sarmalele. Totuși, multe dintre acestea obișnuiesc sa le prepare cu un orez care nu este recomandat, deoarece le face tari și fara gust. Orezul, pe placul tuturor romanilor Toata lumea iubește sarmalele, fie ca sunt consumate pe timp de vara sau in lunile de […] The post Nu mai pune acest orez in sarmale. Le strica gustul și ies tari. Secretul bucatarilor appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Nu iti mai incarci organismul astfel, carnea este secretul

18:25, 23.04.2024 - Nu poate exista masa de sarbatori fara acest preparat tradițional delicios, dar combinația cu drob și friptura de miel poate fi destul de grea pentru stomac și intregul aparat digestiv. Afla, din randurile de mai jos, ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Secretul: carnea. Un truc…

Doua greșeli care strica salata orientala. De asta nu are gustul ca la mama acasa

00:05, 29.03.2024 - Salata orientala este una dintre mancarurile preferate de romani. Pe langa gustul delicios, aceasta salata ofera organismului și nutrienții necesari. Pentru a o gati ca la carte, trebuie sa țineți cont de anumite trucuri. Multe gospodine fac greșeli majore atunci cand o prepara, iar rezultatul nu este…

Cele mai bune sarmale de post dupa rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul magic care da tot gustul delicios, nici nu simți ca nu au carne

15:20, 28.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești in aceasta perioada, poți opta pentru sarmale. Sunt un preparat potrivit pentru Postul Mare, care nici nu necesita prea mult talent in bucatarie sau ingrediente scumpe. Daca vrei sa iasa ca la carte, urmeaza rețeta celebrului Radu Anton Roman. Care este ingredientul ce…

Nu mai pune patrunjel sau marar in mancarica de cartofi, ii strica tot gustul! Planta care ii ofera o savoare aparte

11:31, 21.03.2024 - Mancarica de cartofi este un preparat potrivit pentru a fi pus pe masa in perioada de post, fiindca nu este nevoie sa folosești ingrediente de origine animala pentru a ajunge la un rezultat savuros. Sfatul nostru este sa renunți sa pui patrunjel sau marar in mancarica de cartofi. Ce ierburi aromatice…

Nu mai fierbe ciorba asa. Detaliul care ii strica gustul, de asta iese mai buna la restaurant

00:00, 18.03.2024 - Ciorbele sunt nelipsite din frigiderele romanilor și sunt o mulțime de tipuri de ciorbe pe care le poți face: de la ciorba de perișoare, de legume, de pui, de fasole, pana la ciorbe mai complicate și mai grele precum cea radauțeana sau de burta. Dar sa faci o ciorba nu este chiar atat de simplu, […]…

Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul

18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…

Prin ce se da carnea de snitel prima oara pentru a se patrunde bine. Nu prin faina sau ou! Secretul bucatarilor

11:50, 15.03.2024 - Vrei sa prepari șnițele din carne ca in carțile de bucate? Nu le da prin faina sau prin ou. Bucatarii experimentați iți recomanda sa folosești un alt produs: apa. Care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a gati preparatul și cum trebuie sa procedezi. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de…

Secretul croaților pentru cele mai bune sarmale. Ingredientele surpriza pe care le folosesc in preparat

14:10, 29.02.2024 - Gospodinele din Croația pregatesc sarmale intr-un mod cu totul deosebit. Sigur nu știai trucul pus in aplicare de acestea pentru a da savoare preparatului. Lamaia, scorțișoara și alunele sunt ingrediente ce trebuie neaparat folosite, daca vrei sa te bucuri de sarmale cu totul speciale. Sarmalele nu…


Ce parere ai despre aceasta stire?