Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

“Nu cred că cineva din piaţa imobiliară mai face bani”

Publicat:

„Astazi stim cat o sa ne coste constructia si stim preturile din piata. Diferenta dintre cele doua numere reprezinta costul terenului si profitul. Daca se adauga si pretul terenului in costul de dezvoltare al proiectelor noi, atunci totul e pierdere. Chiar si cei care au cumparat terenuri mai recent, acestea provin tot din categoria loturilor tranzactionate acum zece ani, ai caror proprietari inca tin la pret. Acum ne luptam sa scapam de cocoasa pe care am facut-o in urma cu zece ani. Nu cred ca cineva din piata mai face bani. Cei care construiesc acum au curajul sa sara in apa cu multi bani in…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Piata imobiliara o ia din nou razna. Bubuie preturile locuintelor! Cum vor bancile sa te convinga sa-ti cumperi casa

17:50, 18.03.2024 - Prețurile locuințelor – atat case, cat și apartamente – vor crește anul acesta cu circa 10%. Chiar si asa, agentii imobiliari spun ca Romania are cea mai ieftina piața imobiliara din Europa, raportat la salariu per metru patrat de locuința. Ca exemplu, aceștia menționeaza ca in București un metru patrat…

Studiu ingrijorator! Cu cat vor crește prețurile la imobiliare, terenuri și chirii

07:21, 16.03.2024 - Prețurile la imobiliare vor crește in acest an cu pana la 10%, aceeași scumpire fiind estimata și in cazul terenurilor intravilane, dar și al chiriilor. Scumpirile sunt indicate de circa 35% (la case)- 43% (la apartamente) dintre specialiștii intervievați intr-un studiu RE/MAX, citat de Profit . Cu…

Costul vieții in Romania versus Marea Britanie: „Prețurile la unele alimente din hypermarket, mai scumpe la noi decat in strainatate“

23:00, 15.03.2024 - „Sa mai taiem din visele in care viața din Romania e mai ieftina”, spune o romanca in cadrul unei dezbateri privind costurile vieții in Marea Britanie comparativ cu cele din Romania. Diferența de 3.000 de lire sterline este considerata o exagerare de majoritatea participanților la discuție.

De ce ar putea o schema de sprijin de 3 miliarde de euro sa bulverseze piața energiei din Romania, timp de 15 ani / Ce sunt contractele pentru diferența

14:00, 11.03.2024 - In plin boom al investițiilor in energia regenerabila, Comisia Europeana a aprobat, pentru Romania, o noua schema de finanțare, de 3 miliarde de euro, pentru proiecte noi in fotovoltaice și eoliene. Sunt bani care vor finanța contracte pentru diferența (CfD), prin care prețul energiei electrice va fi…

Nebunie pe piața imobiliara: Prețurile apartamentelor din Oradea a explodat

04:01, 08.03.2024 - Un nou record pe piața rezidențiala este doborat in Cluj-Napoca unde apartamentele se și vand cel mai greu. In același timp,noul val de majorari propulseaza Oradea in fața Timișoarei. Craiova și Sibiu devin orașe tot mai scumpe, in timp ce Iași ajunge cel mai ieftin mare centru regional din Romania.…

Piața imobiliara din Timișoara ramane la un nivel normal, in ciuda tendințelor de scumpiri din restul orașelor

14:40, 07.03.2024 - Piața imobiliara din Romania pare sa fie tot mai … interesanta. Prețurile cresc fara sens, deși vanzarile nu au aceiași tendința. Cea timișoreana pare sa fie una dintre cele mai normale din Romania, fiind constanta și… de bun simț. Conform imobiliare.ro, tendința de creștere a prețurilor se menține…

Val surpriza de scumpiri pe piața imobiliara. In cat timp se vinde un apartament in Timișoara

12:25, 07.03.2024 - Tendința de creștere a prețurilor se menține constanta la inceputul primaverii pe piața rezidențiala din Romania. Noul val de majorari propulseaza Oradea in fața Timișoarei, oraș unde acum se gasesc unele dintre cele mai accesibile locuințe in raport cu veniturile obținute de locuitori.

Piața muncii din Romania, intre imbatranirea populației active,lipsa investițiilor in dezvoltare de forța de munca competitiva și exod

14:30, 27.02.2024 - Romania se confrunta cu multiple provocari de ordin demografic, care vor impacta major piața muncii in urmatorii 10 ani: populația țarii imbatranește, tinerii activi sunt din ce in ce mai puțini pe piața muncii, iar cererea pentru forța de munca inalt calificata continua sa creasca, in condițiile unei…


Ce parere ai despre aceasta stire?