Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu a reuşit să îl cucerească pe "Burlac", dar stârneşte imaginaţia internauţilor! Andreea a renunţat la haine şi a pozat TOPLESS

Publicat:

A intrat în reality show-ul matrimonial "Burlacul" pentru a-si întâlni jumatatea, însa viata avea alte planuri cu . Nu a reusit sa îl cucereasca pe fotomodelul , dar stârneste imaginatia barbatilor din toata tara.

Andreea de la "Burlacul" este o tânara care atrage privirile oriunde se duce. Fosta concurenta a postat o imagine pe o retea de socializare în care apare topless.

Andreea de la "Burlacul" a renuntat la haine si s-a pozat în intimitate. Fanii ei au fost…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Apariția ravașitoare a Madalinei Ghenea, cu formele la vedere, a pus pe jar imaginația internauților. Cum au reacționat fanii

09:35, 26.04.2024 - Madalina Ghenea este una dintre cele mai talentate actrițe romance care și-a construit o cariera de succes peste hotare. Ea nu a impresionat doar cu talentul sau, ci și cu frumusețea de neegalat.

Cat de mult s-a schimbat Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul. Cum arata acum tanara mamica

13:35, 05.04.2024 - Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul, a trecut printr-o schimbare radicala la aproximativ trei ani de cand a aparut pe micile ecrane ale publicului. Este o femeie implinita și fericita cu o familie minunata.

Drama teribila a Irinei, fosta membra a trupei ASIA: ”Am reușit sa raman intreaga la minte, deși sufletul...”

19:20, 14.02.2024 - Fosta componenta a trupei A.S.I.A., Irina Nicolae duce o viața liniștita la Budapesta, alaturi de soțul și fiica sa. Insa nu intotdeauna a avut parte de tihna. In urma cu mai mulți ani fericirea artistei a fost umbrita de o adevarata drama.


Ce parere ai despre aceasta stire?