Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi imagini de la Vârful Omu! Ninge viscolit, în mijlocul verii. VIDEO

Publicat:

Ninge in plina vara! Joi noapte, la , s-au inregistrat temperaturi de -1,8 grade Celsius, iar la peste 2.000 de metri altitudine s-a asternut un strat de aproximativ 3 centimetri. Imaginile au devenit virale in mediul online.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Locul din Romania unde a nins in mijlocul lui aprilie. Stratul gros de zapada a acoperit florile rasarite

10:45, 17.04.2024 - Chiar daca ne situam in mijlocul primaverii, in unele regiuni din Romania a venit iarna, cu tot cu ninsoarea specifica anotimului rece. Dupa zilele cu temperaturi neobișnuit de ridicate pentru aceasta perioada, vremea s-a schimbat brusc, aducand cu sine scaderea termperaturilor și afectand florile care…

Cum va fi vremea pana la mijlocul lunii aprilie și ce ne așteapta la vara. Temperaturile, mai mari decat in 2023

07:40, 08.04.2024 - Ziua de luni, 8 aprilie, aduce in continuare vreme calda, iar in vestul țarii mercurul din termometre va indica 27 de grade Celsius. Conform Elenei Mateescu, director ANM, luna aprilie este „mai calda decat in mod obișnuit”.

Razboi in Ucraina, ziua 764. Oficial de la Kiev: avioanele americane F-16 ajung in Ucraina pana la mijlocul verii

09:00, 28.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 764. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a facut un nou apel catre aliatii occidentali pentru a accelera livrarea avioanelor de lupta F-16 si a sistemelor de aparare antiaeriana Patriot, dupa atacurile din Harkov, soldate cu

Iarna in toata regula, in Romania, in mijlocul lunii martie. In multe zone ale țarii ninge puternic: "Nu plecați spre județul..." / VIDEO

13:30, 20.03.2024 - E iarna in toata regula in mai multe zone din Romania. Dupa o buna perioada de timp in care, in toata țara, au fost inregistrate temperaturi crescute, iata ca vremea rece a revenit. In Harghita Bai, mercurul din termome a coborat pana la -1 grad in aceasta dimineața.

Vremea se schimba radical: un anticiclon ajunge in Romania. Ce fenomene anunța meteorologii, unde ninge

08:30, 17.02.2024 - Vreme mohorata și racoroasa in estul țarii, la sfarșitul acestei saptamani, dar și temperaturi de pana la 16 grade Celsius in vest și sud-vest, anunța meteorologii. De duminica, vremea se schimba radical, cand un anticiclon care a creat probleme in Europa ajunge și in Romania.

Vreme deosebit de calda in majoritatea regiunilor. Unde sunt anunțate ploi și in ce zone ninge

07:30, 06.02.2024 - Temperaturile vor fi deosebit de ridicate saptamana aceasta, pentru perioada in care ne aflam, apoi iarna se intoarce. Maximele vor ajunge pana la 19 grade Celsius, potrivit meteorologilor. Deși va fi deosebit de cald, vantul va bate cu putere in majoritatea zonelor țarii.

Un val de aer tropical lovește Romania: vine primavara. Zonele in care va fi neobișnuit de cald, unde ninge

07:45, 05.02.2024 - Temperaturi de luna mai ne așteapta in urmatoarele zile, o vreme neobișnuita pentru data din calendar. In timp ce la munte e viscol, un val de aer cald din Africa aduce valori termice de aproape 20 de grade Celsius.


Ce parere ai despre aceasta stire?