Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi detalii în scandalul dintre Dana Roba și fosta soție a partenerului ei! Cumnata make-up artistului face declarații exclusive

Publicat:

Bianca, cumnata și sora lui Beni, actualul partener al acesteia, face declarații exclusive in scanadlul momentului. Femeia lamurește lucrurile și ne spune de unde a pornit acest conflict, dar vorbeste și despre momentele grele prin care fratele ei a trecut.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dana Roba, convorbire telefonica cu soțul care a mutilat-o! Barbatul a contactat-o din inchisoare și a amenințat-o. Declarații exclusive

22:51, 14.05.2024 - Dana Roba face declarații exclusive despre convorbirea telefonica cu Daniel Balaciu, inca soțul ei. Ce i-a transmis barbatul din inchisoare. Make-up artist-ul vorbește și despre traumele fetițele sale. Declarații exclusive!

Alina Sorescu, primele declarații dupa ce s-a speculat ca Alexandru Ciucu și-ar fi ținut ascunsa amanta 11 ani. De ce designerul o considera vinovata pe fosta soție

00:15, 20.04.2024 - In urma cu o zi, au aparut primele zvonuri despre posibila relație pe care Alexandru Ciucu ar fi avut-o cu o alta femeie in timpul casniciei cu Alina Sorescu. S-a speculat inclusiv faptul ca ar fi reușit sa iși țina amanta departe de ochii curioșilor 11 ani. Cum a comentat aceasta situație Alina Sorescu.

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc in divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Declarații exclusive!

15:00, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Deși ambii iși doresc sa divorțeze unul de celalalt, se pare ca mai au de așteptat! Anamaria Proban a cerut audierea Corinei Caciuc in procesul de divorț! Vedeta a facut declarații exclusive despre ce urmeaza sa se intample in instanța!

Elena Udrea, decizie de ultima ora in scandalul de 375.000 de euro / Detalii exclusive

22:50, 09.04.2024 - Procesul in care a fost solicitat declararea falimentului firmei Bai Boghiș SRL a intrat in linie dreapta dupa ce, recent, Elena Udrea și alți creditori au fost de acord cu raportul de evaluare intocmit de experți.

La ce condamnare se așteapta Dana Badea, in procesul in care este judecata! Fosta ispita marturisește ca a avut ghinion. Declarații exclusive!

22:50, 04.04.2024 - Dana Badea face declarații exclusive despre procesul in care este cercetata impreuna cu partenerul sau, Alin Borcan. Fosta ispita vorbește despre condamnarea pe care o așteapta, dar și despre lecțiile pe care le-au invațat din aceasta intamplare nefericita.

Jador, declarații exclusive despre cearta cu Nikolas Sax. Rasturnare de situație in scandalul momentului! Ce spune cantarețul de altercația din hotel

22:50, 28.03.2024 - Jador face declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa scandalul in care fost implicat weekend-ul trecut cu Nikolas Sax, prietenul lui. Artistul susține ca nu a avut niciun concert in Luton și nimic din ce s-a scris nu e adevarat, cu toate ca Nikolas Sax a confirmat și in direct la Xtra Night Show ca…

Ionel Ganea, inca o victorie in scandalul cu fosta soție / Decizia instanței

22:45, 28.03.2024 - Daniela, fosta nevasta a lui Ionel Ganea, a deschis un nou proces impotriva fostului internațional, insa a pierdut inca de la primul termen, fiindca nu a indeplinit condițiile impuse de instanța.

Beniamin, iubitul Danei Roba, prezent la ziua fiicei celei mari a make-up artistului. Cum s-au fotografiat cei doi / FOTO

20:50, 16.02.2024 - Dana Roba are parte de o zi speciala. Astazi, fiica cea mare a make-up artistului implinește frumoasa varsta de șapte ani. De la petrecere nu putea sa lipseasca nici Beniamin, iubitul vedetei. Iata cum s-au fotografiat cei doi!


Ce parere ai despre aceasta stire?