Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi artişti anunţaţi pe scena festivalului Electric Castle 2017

Publicat:

Deadmau5, Trentemøller, House of Pain, Maceo Plex, Duke Dumont, GusGus, Sohn si Slaves sunt noile nume care vor canta, alaturi de alti pese 20 de artisti, la editia din acest an a festivalului Electric Castle.

Biletele costa 369 de lei cu conditia sa fie achizitionate online, in baza unui card bancar Mastercard sau Maestro, iar incepand de vineri, 17 februarie, pretul abonamentelor se ridica la 399 de lei, putand fi cumparate de pe site-ul festivalului sau din locatiile partenere.

Artistii confirmati deja la Electric Castle 2017 sunt alt-J, Moderat, Nero, Noisia, Architects,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Let's go crazy!” » MM Stoica dezvaluie numarul uluitor de bilete vandut in 60 de minute de FCSB: „Ințelegeți-l și pe el...”

20:26, 01.05.2024 - Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, susține ca au fost vandute mai mult de 10.000 de bilete pentru urmatorul meci pe teren propriu al roș-albaștrilor, cu CFR Cluj, prilej pentru a sarbatori alaturi de fani primul titlu dupa 9 ani. FCSB traverseaza momente…

Mai multe masini avariate in zona unor localuri din Constanta (FOTO+VIDEO)

08:10, 30.04.2024 - Aseara, in jurul orei 23:20, s a produs un accident pe strada Mircea cel Batran din Constanta, in apropierea locatiilor Crazy si Momo Club. Potrivit primelor informatii, au fost lovite in incidentul rutier aproximativ patru cinci masini.Echipele de interventie si politia s au deplasat imediat la fata…

Massif: Record de participanți in cea de a treia seara a festivalului din Poiana Brasov

09:05, 18.03.2024 - A treia zi a Festivalului Massif a inregistrat un record de participanți, peste 17.000. Scena G.O.A.T a oferit live-uri legendare, duo-ul Chase & Status, Deliric X Silent Strike și Killa Fonic, iar germanul Claptone a animat atmosfera la mainstage. Stațiunea Poiana Brașov a fost, pentru a treia zi consecutiv,…

Dua Lipa, Coldplay și SZA, capete de afiș ale festivalului Glastonbury 2024. Lineup-ul complet

12:25, 14.03.2024 - Dua Lipa, Coldplay și SZA vor fi capetele de afiș ale festivalului Glastonbury 2024. Li se vor alatura și alți artiști de top, printre care Little Simz, LCD Soundsystem și Burna Boy, plus Shania Twain. Festivalul urmeaza sa aiba loc in perioada 26-30 iunie.

Mahmut Orhan, Claptone, Shimza, GORDO și Grigore, pe scena principala Massif

00:45, 01.03.2024 - Mahmut Orhan, Claptone, Shimza, GORDO și Grigore sunt o parte din artiștii care vor ajunge la scena principala a festivalului Massif, care se va desfașura in perioada 14-17 martie in Poiana Brașov.


Ce parere ai despre aceasta stire?