Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noaptea Muzeelor 2018 este pe 19 mai. Peste 150 de muzee vor putea fi vizitate în toată țara

Publicat:

Noaptea Muzeelor 2018 este pe 19 mai. Peste 150 de muzee vor putea fi vizitate in toata țara, in cadrul celei de-a de a XIV-a editii a evenimentul Noaptea Muzeelor. Sambata, 19 mai, cand are loc Noaptea Muzeelor 2018, eveniment organizat de Rețeaua Naționala a Muzeelor din Romania (RNMR), publicul din intreaga țara va avea posibilitatea de a vizita aproximativ 180 de muzee și de a beneficia de pe urma unor activitați culturale și curatoriale propuse de peste 40 de prieteni ai muzeelor, in seara de 19 mai. „Traim un moment in care muzeelor, la scara mondiala, nu le mai este teama de diferiți competitori…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum rezista IT-ul romanesc, in ciuda valului de concedieri din Statele Unite. „Piața noastra avea un minus in privința forței de munca calificate”

17:35, 04.05.2024 - O analiza a Universitații Politehnica din Timișoara (UPT) arata ca peste 90% dintre absolvenții unitații de invațamant au un loc de munca la 18 luni de la terminarea studiilor. Rectorul UPT, Florin Dragan, a explicat atuurile pe care le au IT-iștii romani, de ce nu sunt afectați programatorii din țara…

Specializarea Arhitectura la UMFST ”George Emil Palade”

01:25, 08.04.2024 - Specializarea de Arhitectura din cadrul Universitații de Medicina, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) "George Emil Palade" Targu Mureș este un program de 6 ani, organizat in parteneriat cu Universitatea de Arhitectura și Urbanism „Ion Mincu" din București, care ofera studenților o baza solida in…

Legendarele nave cu zbaturi, intre restaurari aberante și perspectiva taierii la fier vechi

18:00, 30.03.2024 - In toata Europa, dar și peste ocean, navele cu zbaturi, propulsate de mașini cu abur, sunt considerate comori istorice, sunt restaurate și puse in valoare ca nave de croaziera sau muzee plutitoare, excepția fiind in Romania, unde navele cu zbaturi sunt, fie restaurate aberant, cu termopane, fie taiate…

Compoziția cu maci, opera artistului turdean Cornel Vana, a ajuns in colecția fostului președinte, Emil Constantinescu!

22:06, 29.03.2024 - Viața ne ia prin surprindere cand ne așteptam mai puțin, iar cand vedem ca munca noastra este apreciata, nimic nu poate fi mai satisfacator. Iata ca viața l-a luat prin surprindere pe artistul turdean Cornel Vana, una dintre operele sale, Compoziția cu maci, ajungand in colecția fostului președinte…

Sange pentru bolnavii din spitalele din București donat de medici la Universitatea de Medicina și Farmacie „Carol Davila”

16:01, 29.03.2024 - Prima ediție din 2024 va a campaniei „Avem același sange” a avut loc la Centrul de Simulare al Universitații de Medicina și Farmacie “Carol Davila”, unde medicii au donat sange pentru bolnavii din spitalele din București.

Rectorul Marian Moiceanu, la al treilea mandat la conducerea Universitații de Arhitectura și Urbanism „Ion Mincu”

12:55, 27.02.2024 - Marian Moiceanu, rector cu doua mandate la Universitatea de Arhitectura și Urbanism „Ion Mincu” din București, va ramane in funcție inca cinci ani, dupa ce a caștigat alegerile organizate in cadrul instituției, conform unui anunț al biroului electoral. Moiceanu a avut un contracandidat in scrutinul…

Universitatea Ovidius Constanta: Stagiu de practica extracurriculara la Bruxelles pentru studentii Facultatii de Știinte ale Naturii si Știinte Agricole

13:41, 08.02.2024 - Stagiu de practica extracurriculara la Bruxelles pentru studentii Facultatii de Stiinte ale Naturii si Stiinte Agricole Universitatea Ovidius din Constanta UOC , prin Facultatea de Stiinte ale Naturii si Stiinte Agricole FSNSA , in colaborare cu Universitatea din Bucuresti, drept coordonator, Universitatea…

EDUCAȚIA ROMANEASCA Prof. Sorin Ivan vorbește despre marile drame din sistemul de invațamant romanesc

14:05, 07.02.2024 - Prof. Sorin Ivan, decanul Universitații „Titu Maiorescu” din București și directorul revistei Tribuna Invațamantului, a vorbit despre problemele cu care se confrunta profesorii in Romania.  The post EDUCAȚIA ROMANEASCA Prof. Sorin Ivan vorbește despre marile drame din sistemul de invațamant romanesc…


Ce parere ai despre aceasta stire?