Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicolae Zuluf, scos din minți de Sânziana Buruiană. ''Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină'' / VIDEO

Publicat:

și traiesc o iubire cu nabadai, iar cei doi nu s-au sfiit sa vorbeasca despre problemele pe care le intampina in casnicie. Iata care este motivul pentru care blondina iși scoate soțul din minți.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „O soție se indreapta spre casa și parcheaza mașina in graba”. Gluma care te va amuza copios

21:25, 21.04.2024 - Daca vrei sa termini ziua intr-o nota optimista, in randurile de mai jos, iți prezentam cele mai tari bancuri. Iata cele mai tari glume, care iți vor aduce, cu siguranța, zambetul pe buze.

Ion Țiriac a adus in țara cea mai tare mașina din colecția sa. ”E ceva unic”. Cat costa noua bijuterie a magnatului

12:11, 20.04.2024 - Ion Țiriac și-a prezentat, in cadrul unui eveniment, noua ”bijuterie” din colecția sa de mașini. Este vorba de un Mercedes AMG One, ce va fi expusa la salonul omului de afaceri, Țiriac Collection, din Otopeni.  Modelul AMG One de la Mercedes aduce tehnologia de varf din Formula 1 de pe circuit direct…

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cațel lovit de mașina pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plange rau cand ii sunt atinse picioarele!”

21:00, 18.04.2024 - VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cațel lovit de mașina pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plange rau cand ii sunt atinse picioarele!” ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cațel lovit de mașina pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plange rau cand ii sunt atinse picioarele!” Asociația…

Cumpara perne aer Passat B6 pentru performanțe extra ale mașinii

09:05, 18.04.2024 - ADVERTORIAL. Mulți șoferi se plang de starea in care sunt drumurile, ceea ce cauzeaza deseori daune mașinii pe care o conduc. Fie acestea nu sunt asfaltate corespunzator, fie prezinta denivelari accentuate, un lucru e cert. Mașina are de suferit și implicit se pot ajunge la incidente nedorite.

Atac armat intr-un cartier din Franța. Mai mulți barbați au inceput sa traga dintr-o mașina asupra unor tineri

09:00, 17.04.2024 - Cinci oameni au fost raniți, unul dintre ei fiind in stare grava, intr-un schimb de focuri de arma intr-un cartier saracacios afectat de traficul de droguri din Nimes, in Franta, scrie Le Figaro.

Liviu Varciu și-a ieșit din minți atunci cand și-a gasit mașina lovita in fața casei. Cum arata bolidul de lux dupa ce a fost avariat. „Anunț poliția”

10:40, 26.02.2024 - Liviu Varciu s-a enervat la culme cand ieri dimineața și-a gasit bolidul avariat. Cel care i-a lovit mașina a fugit de la fata locului, iar actorul a postat un clip pe Instagram in care marturisește ca va anunța poliția daca cel care i-a accidentat mașina nu se prezinta la el.Liviu Varciu a publicat…


Ce parere ai despre aceasta stire?