Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicolae Stanciu, la primele sale goluri pentru Anderlecht, în Europa League

Publicat:

Mijlocașul roman a marcat primele sale goluri pentru Anderlecht, doua la numar, joi seara, la Bruxelles, in meciul caștigat cu scorul de 6-1 in fața formației germane FSV Mainz, in Grupa C a competiției de fotbal .

Stanciu a marcat în minutele 9 și 41, ambele dupa pase venite de la compatriotul sau . La primul gol, internaționalul român l-a surprins pe portarul Loessl cu un șut la colțul scurt, de pe partea dreapta. La a doua reușita, Stanciu a marcat cu un șut din marginea careului.

Pentru…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mijlocasul roman Andrei Artean a marcat primul sau gol in campionatul de fotbal al Ciprului

04:55, 09.05.2024 - Mijlocasul roman Andrei Artean a marcat primul sau gol in campionatul de fotbal al Ciprului, miercuri, pentru Apollon Limassol, care a surclasat-o pe Zakakiou cu 5-1, in deplasare, intr-o partida din faza play-out, informeaza AGERPRES.Artean, introdus pe teren in min.

Jucatorul dorit la FCSB, prestație stelara » Doua goluri in meciul sezonului

19:10, 27.04.2024 - William Baeten (26 de ani), extrema dreapta de la FCU Craiova, a marcat doua goluri cu U Cluj, in play-out-ul din Superliga. Jucatorul dorit de Gigi Becali la FCSB a reușit meciul sezonului in Superliga. A marcat doua goluri cu U Cluj și a intors rezultatul, dupa ce FCU Craiova fusese condusa cu 0-1.…

Nicolae Stanciu este in forma: gol și pasa dcisiva, sambata, in etapa a 28-a a primei ligi saudite de fotbal

03:20, 21.04.2024 - Mijlocasul roman Nicolae Stanciu a fost esential pentru formatia Damac FC, in meciul castigat cu scorul de 2-1 in deplasare cu Al-Okhdood, sambata, in etapa a 28-a a primei ligi saudite de fotbal, informeaza AGERPRES.Stanciu a deschis scorul in min.

Chelsea a zdorbit-o Everton, scor 6-0, in etapa a 33-a din Premier League. Cole Palmer a marcat patru goluri

01:30, 16.04.2024 - Echipa engleza Chelsea a invins luni seara, pe teren propriu, scor 6-0, formatia Everton, in etapa a 33-a din Premier League. Mijlocasul ofensiv Cole Palmer a inscris patru goluri, informeaza news.ro.

Antonio Sefer a adus victoria formatiei Hapoel Beer Sheva in campionatul Israelului

23:35, 15.04.2024 - Fotbalistul roman Antonio Sefer a marcat golul prin care Hapoel Beer Sheva a invins-o pe Maccabi Tel Aviv cu scorul de 1-0, luni, pe teren propriu, intr-o partida din etapa a 29-a a campionatului Israelului, potrivit Agerpres.Sefer, care a intrat la pauza, a marcat in min. 80, din penalty.

Guendouzi (Lazio), suspendat doua meciuri dupa eliminarea din meciul cu AC Milan

20:25, 05.03.2024 - Mijlocasul francez de la Lazio Roma, Matteo Guendouzi, eliminat vineri in timpul suplimentar de joc in meciul dintre echipa sa si AC Milan, a primit o suspendare de doua meciuri, a anuntat marti Liga Italiana de Fotbal, scrie AFP. Guendouzi a fost sanctionat "pentru ca in minutul 51 al reprizei secunde…

Capii rascoalei țaranești din 1784-1785, comemorați la Campeni

20:00, 28.02.2024 - Astazi, la Campeni a fost marcat Martiritul lui Horea și Cloșca, doi dintre capii celei mai mari rascoale țaranești din Transilvania, executați prin tragere pe roata, pe Dealul Furcilor din Alba Iulia, la 28 februarie 1785. „Am marcat astazi, la Campeni, un moment important din istoria moților și a…

Doliu uriaș in televiziune! Un cunoscut jurnalist roman, cu peste 30 de ani de experienta, a incetat din viața

09:40, 28.02.2024 - Horia Enașel a lucrat de-a lungul timpului la mai multe posturi de televiziune din țara, dar și in presa scrisa. In urma cu mai mulți ani, acesta se stabilise in Belgia, la Bruxelles, relateaza Paginademedia.ro.„Horia, nu stiu ce naiba s-a intamplat, dar vestea despre plecarea ta este genul ala de breaking…


Ce parere ai despre aceasta stire?