Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicolae Guţă şi Narcisa s-au împăcat? Ce cadou i-a făcut de ziua ei

Publicat:

si Narcisa au îngropat securea razboiului? Manelistul si-a lasat noua iubita de izbeliste, Narcisa a lasat orgoliile la o parte si a acceptat cadoul de-a dreptul romantic, primit din partea sotului ei neoficial. Cel putin asta reiese din cea mai recenta imagine publicata de "Regele manelelor".

Duminica trecuta, Narcisa si-a sarbatorit ziua de nastere si împlinirea vârstei de 41 de ani. În timp ce toata lumea credea ca Narcisa va avea parte de o zi trista, din cauza scandalurilor pe care le-a avut cu fostul ei…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

GSP: Legenda in fața careia Gica Hagi iși scoate palaria: „Un idol! Tehnica, personalitate, de toate! A lasat ceva in urma"

13:20, 18.04.2024 - Gheorghe Hagi, unul dintre cele mai importante nume din sportul romanesc, n-avea cum sa lipseasca de la avanpremiera filmului Nasty, documentarul dedicat inegalabilului Ilie Nastase. „Regele” s-a alaturat legendelor care l-au insoțit pe fostul tenismen pe scena de la Sala Palatului, iar la final și-a…

Nicolae Guța, noi probleme dupa ultimul live de pe TikTok. Manelistul, amenințat de mai bine de o saptamana. Cine ii vrea raul: „Vor sa ajunga la bani”

11:15, 07.04.2024 - Dupa succesul rasunator de pe TikTok, se pare ca problemele se țin scai de Nicolae Guța. S-a trezit ca o parte din bani au fost furați de hackeri, a ajuns in vizorul celor de la FISC, iar de curand, s-a trezit cu mesaje de amenințare.

Xtra Night Show. La cine sunt banii lui Nicolae Guța din ultimul live de pe TikTok. Lucian Elgi spune tot adevarul despre scandalul momentului: ”Vreau sa intru in legalitate” / VIDEO

11:15, 06.04.2024 - Nicolae Guța a fost luat in vizor de reprezentanții ANAF dupa ce a caștigat o suma uriașa in urma unui live pe TiktTok. Manelistul nu a primit banii, ei aflandu-se intr-un alt cont, iar Lucian Elgi a deslușit misterul pentru toți fanii.

Nicolae Guța, record pe Tiktok. Suma uriașa pe care a strans-o manelistul, dupa ultimul live

13:30, 25.03.2024 - Nicolae Guța a devenit viral și pe Tiktok, de curand. Ultimul live a fost, de departe, un real succes și i-a adus și o suma importanta in buzunare. Manelistul a dat și dedicații pentru fanii lui.

Florin Salam a ajuns, din nou, la secția de poliție! Manelistul se teme ca cineva ar vrea sa ii faca rau: ”Credeți-ma din suflet”

11:45, 19.03.2024 - Florin Salam s-a intors la secția de poliție, la doar o saptamana de cand a fost reținut. Manelistul a facut declarații despre ceea ce se intampla in dosarul de inșelaciune, in care este suspect, și a marturisit ca exista oameni care ar dori sa ii faca rau. Regele manelelor a fost mai sincer ca niciodata.

Știrile Antena Stars. Cum a ajuns Florin Salam sa fie reținut pentru inșelaciune. Manelistul are grave probleme cu legea / VIDEO

18:00, 18.03.2024 - Potrivit Știrile Antena Stars, un apropiat de-al lui Florin Salam a vorbit despre scandalul in care artistul este implicat. „Regele manelelor” are grave probleme cu legea. Iata cum a ajuns celebrul cantareț de manele sa fie reținut pentru inșelaciune!

A lasat rolul de "actrița principala" și merge cu mijlocul de transport in comun. Narcisa Balaban, mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța, surprinsa in ipostaze rare / PAPARAZZI

23:45, 16.03.2024 - A incercat sa treaca neobservata, dar fara succes. Narcisa Balaban a lasat rolul de "actrița principala" și merge cu mijlocul de transport in comun. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins-o in ipostaze rare pe mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța.


Ce parere ai despre aceasta stire?